“Vakcīnām var uzticēties,” apliecina infektoloģe Zavadska

Publicitātes foto

Neskaidrību, šaubu un bažu par Covid-19 vakcīnām sabiedrībā ir daudz. Sākot no tā, kādēļ Ministru prezidents demonstratīvi nepotējās pats pirmais Latvijā, līdz tam, vai par atteikšanos no vakcīnas sodīs. Ja regulators jeb zāļu aģentūras ir apstiprinājušas kādu no vakcīnām pret Covid-19, tad tām var uzticēties. To intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja Imunizācijas valsts padomes priekšsēdētāja, infektoloģe Dace Zavadska.

Viņa atzina, ka pirmais atvieglojums, kuru varētu noteikt pret Covid-19 vakcinētām personām – šie cilvēki varētu neiet pašizolācijā kā inficēto kontaktpersonas.

Savukārt izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska “Rīta Panorāmā” pavēstīja, ka ziemas brīvlaiks mazāko klašu bērniem vairs netiks pagarināts, un sliktākajā gadījumā 1. – 4. klašu bērni no 25. janvāra mācības atsāks attālināti.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Tā gan</cite>

    Normāls infektologs nekad neieteiktu vakcinēties ar šiem mēsliem,bet nu šai izskatās viss pie pakaļas,viņa jau ar šo vakcīnu nevakcinēsies,jo mērķis vakcīnai nav veselība,bet …..

Pievienot komentāru