VIDEO, FOTO: Avārijās cietuši deviņi cilvēki; viens bojāgājušais

Aculiecinieka foto, dtp_latvia/Instagram

14. maijā Latvijā reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 12 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka vakar Daugavpils novadā satiksmes negadījumā gāja bojā viens cilvēks, bet vēl divi cieta. Negadījums noticis Višķu pagastā, uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils.

View this post on Instagram

Šodien no rīta ap plkst. 09.04 uz a/c A13 (Daugavpils novada Višķu pagastā) ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Pēc pašlaik likumsargu rīcībā esošas informācijas, kāds smagās mašīnas vadītājs, braucot no Rēzeknes pilsētas puses, bija mēģinājis izvairīties no sadursmes ar pēkšņi uz ceļa izskrējušo meža dzīvnieku (alni), kā rezultātā netika galā ar sava transportlīdzekļa vadību, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadurās ar Audi markas transportlīdzekli. CSNg rezultātā notikuma vietā gājis bojā automašīnas Audi vadītājs – 1937.gadā dzimušais vīrietis, ka arī meža dzīvnieks, savukārt smagās mašīnas vadītājs un pasažieris ar traumām tika nogādāti medicīnas iestādē. #latgale #csnglatvia #negadijums #sadursme #paldiessekotajam

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Otrdien pieci cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, bet četri – Latgalē. Četri no cietušajiem bija velosipēdisti, vairums no kuriem iekļuva negadījumos Rīgā.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi septiņus autovadītājus: pa diviem – Vidzemē un Kurzemē, bet pa vienam – Rīgā un tās apkārtnē, Zemgalē un Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 196 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 36 autovadītāji, Vidzemē – 47, Kurzemē – 42, Latgalē – 36, Zemgalē – 35 autovadītāji. Rīgā septiņi autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 487 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Pievienot komentāru