VIDEO: Laima Vaikule pārsteidz ar jaunu leģendāras Paula dziesmas versiju

Populārā dziedātāja Laima Vaikule kopā ar pazīstamo ukraiņu dziedātāju un dziesmu autoru MONATIK izveidojusi jaunu Raimonda Paula dziesmas “Ja vishla na Pikadilli” versiju.

Monatik ar Laimu Vaikuli iepazinās viņas veidotajā festivālā “Laima Randezvous Jūrmala” un tad arī radās ideja izveidot kaut ko kopīgu.

Monatik: “Man ļoti patīk Laimas dziesmas, pie kurām daudzi no mums jaunībā ir dejojuši. Jau pirmajā tikšanās reizē bija skaidrs, ka gribu izveidot kaut kādu kopīgu divu mūsu dziesmu miksu. Rezultātā samiksējām no jauna manu dziesmu “UVLIUVT” ar Raimonda Paula sarakstīto un Laimas izpildīto dziesmu “Ja vishla na Pikadilli”, radot dziesmu “UVLIUVT Ja vishla na Pikadilli”. Video veidojām ietekmējoties no Laimas agrāko videoklipu estētikas. Žēl, ka pandēmijas dēļ nesanāca filmēties kopā, taču gan jau notiks arī tas.”

Laima Vaikule: “Kad Dima mani uzaicināja izveidot šādu kopēju dziesmu, es biju laimīga un uzreiz piekritu. Vienmēr ir prieks eksperimentēt, un man ļoti patika viņa skaņu celiņš. Es uzreiz viņam piezvanīju un teicu, ka esmu sajūsmā, un viņš man teica tik daudz komplimentu. Dimam varu zvanīt bieži, jo gūstu tikai pozitīvas emocijas!”

Raimonds Pauls: “Es nezinu. Man jau šķiet, ka tā vairs nav mana dziesma. Tik ļoti pārveidot vajag mācēt,” klasiski ironisks ir Maestro.

Videoklipa ierakstā piedalījās pazīstamie dejotāji Lida Lee un NiNO.

Dziesma ir pieejama Spotify un citos straumēšanas servisos.

Dziesmas izdevēji ir Universal Music Russia, kas saskaņoja šādas versijas izveidi ar Raimonda Paula izdevējiem “Izdevniecība MicRec”.

Pievienot komentāru