Nesagaidītās kāzas: Valtera līgava gredzenu nēsā ķēdītē ap kaklu (VIDEO)

Kadrs no video

Valtera aiziešana viņa draugiem sāp tā, ka bez asaru kamola kaklā par to runāt nav iespējams. Bet tikai retais no viņiem zināja pašu lielāko Valtera noslēpumu. Pagājušajā nedēļā bija paredzētas kāzas ar viņa Krišiņu, mūža mīlestību Kristīni Paegli.

Tikai retais zināja, ka tieši pateicoties “Dzeguzītei”, leģendārajam Latvijas Radio bērnu ansamblim, Valters savu meiteni vispār satika, vēsta www.lsm.lv.

Kristīne atceras, ka iepazinušies grāmatas par leģendāro “Dzeguzīti” prezentācijā, kur viņa strādājusi par viesmīli.

Romantika Valtera garā bijusi tāda, ka Kristīne sākumā pat neticējusi, ka tas tiešām notiek un notiek pa īstam. “Vieni ziedi vēl nebija novītuši, kad viņš jau nesa nākamos. Uz darbu nāca ar končām, visas manas kolēģes ģība: Kristīn, tev viņš jāprec! Man tas likās tik salkani. Tā tas nevar būt… Bet tas bija. Tas bija pa īstam… Viņš mani mīlēja līdz mūža galam! Tas ir tas, ko mēs gribējām iegravēt mūsu laulības gredzenos. Zinot tos mūsu melnos jokus. Sarkasmu. Taču mēs neko neiegravējām…..”

LASI VAIRĀK

VALTERA PELNUS IZKAISĪS OKEĀNĀ

SIMTIEM CILVĒKU ATVADĀS NO VALTERA FRĪDENBERGA

PĒC SMAGAS CĪŅAS AR VĒZI MIRIS VALTERS FRĪDENBERGS

Zelta pīnīte tagad apvij tikai Kristīnes pirkstu. Valčiņa gredzens viņai ir kaklā, ķēdītē. “Mēs bijām nolikuši datumu. No sākuma viņš gribēja dzimšanas dienā. Tad mēs uz otrdienu pārlikām. Šo otrdienu… Kad paziņojām krustmātei, viņa teica: kur tik ātri? Bet ko vēl mums gaidīt? Mums nelikās ātri. Mums abiem tas latviskais un tautiskais patika. Gribējām kāzu dienā vilkt tos skaistos apģērbus no uzveduma “Dod, Dieviņi”, to nu Valteram uzvilksim pēdējā dienā. Viņam ļoti patiks. Vairāk nekā uzvalks.”

Pievienot komentāru