Viena kvalitāte, kas trūkst daudziem vīriešiem, lai radītu laimīgu laulību

1. Nevēlēšanās piekāpties

Katrā laulībā dažreiz ir strīdi un ķildas, bet, ja partneri nav gatavi attīstīt konfliktu, viņi ir gatavi piekāpties. Kā likums, sievietes to dara biežāk, bet vīrieši bieži vien izliekas, ka viņi vienkārši nesaprot, ko izdarījuši nepareizi. Turklāt dažreiz piekāpšanās ir ļoti svarīga, bet vīrietis pilnīgi ignorē to, kas notiek. Pāriem, kuros vīrs nav gatavs piekāpties, šķiršanās risks palielinās līdz 81%.

2. Pa taisno no bērnības

Nav pārsteidzoši, bērnu spēles atstāj savu nospiedumu uz pieaugušo dzīvi. Zēni nekad pievērš uzmanību savu draugu traumām. Ja kāds nokrita un sasita celi, visi pārējie turpina spēlēties, jo ir “katrs pats par sevi.” Meitenes uzvedas diezgan atšķirīgi. Ja viena no viņām saka: “Es ar jums nedraudzējos”, spēle tiek pārtraukta, kamēr konflikts nav atrisināts. Tā ir spēja strādāt ar problēmu, kamēr tā tiek neitralizēta. Secinājums: meiteņu spēles ir daudz noderīgākas nākotnes spējai veidot attiecības.

3. Emocionālā intelekta trūkums

Tā ir galvenā vīriešu problēma. Ja viņi nepiekāpjas sievām, ignorē tās un citādi liek vilties, tad arī sievietes beigs piekāpties. Tas novedīs pie šķiršanās. Vīrieši, kuriem ir izstrādāts emocionālais intelekts, spēj savlaicīgi risināt konfliktsituācijas. Viņi ir gatavi piekāpties un meklēt kompromisu.

Kā attīstīt emocionālo inteliģenci?

  • ievērojiet viņa emocijas;
  • runājiet par savām emocijām;
  • vērsiet viņa uzmanību uz citu cilvēku emocijām;
  • nebaidieties parādīt savas emocijas, piemēram, raudāt viņa priekšā.

Ja spēsiet attīstīt sava vīrieša emocionālo inteliģenci, jūs redzēsiet, kā jūsu attiecības uzlabosies un kļūs stipras un laimīgas!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru