Vienīgie vārdi, kurus nedrīkst izrunāt strīdu laikā

top3

Vārdi izraisa stresu un depresiju

Vārds ”šķiršanās” skan kā ultimāts. Šādā veidā jūs cilvēku iedzenat stūrī. To pašu cilvēku, kuru jums ir jāmīl un jārūpējas par viņu. Jūsu otrā pusīte ir izvēles priekšā: vai nu padoties vai nu šķirties. Protams, ka viņš strīda karstumā izvēlēsies otro variantu!

Viņš īstenībā liks aizdomāties par šķiršanos

Strīds + vārds ”šķiršanās var tiešām jūsu biedram likt apsvērt šo domu nopietni. Jūs varat izmantot šo kombināciju kā problēmas risināšanu, bet patiesībā strīds var pamatīgi ievilkties…

Tas vienkārši ir muļķīgi

Ja jūs tiešām strīda laikā apsverat domu par šķiršanos, tad tas ir tiešām muļķīgi un 80% cilvēku vēlāk nožēlo savu rīcību agresijas laikā. Tādēļ piedomā pie tā ko tu saki, jo atceries, ka arī tavam dzīvesbiedram sāp to ko tu saki viņam!

Nobeigumā pateikšu, ka nopietnas rīcības, jo īpaši par šķiršanos nedrīkst pieņemt strīda laikā, kad esi viegli aizkaitināms un jūtīgs. Ģimene – tā nav katra cilvēka atsevišķa vienība, bet gan visu kopā, ko vieno mīlestība! Jūs varat rūgti nožēlot vēlāk pēc strīda, jo pateiktos vārdus otram tu vairs atpakaļ paņemt nevarēsi. Tādēļ domājiet divreiz pirms sakiet!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: klewo.com

 

Pievienot komentāru