Viņa nolēma parādīt pasaulei, kā izskatās sievietes ķermenis pēc dzemdībām. Lūk, kas no tā iznāca! FOTO

1

“Manas krūtis ir piepildītas ar pienu un nokarājas, gurni ir plati un viss vēders ir strijās. Šī ir mana pēcdzemdību realitāte un es negatavojos ātri atgūt iepriekšējās formas. Un jūs zināt, kāpēc? Jā, jo es neesmu tas pats cilvēks, kas biju pirms kļūšanas par māti. Tātad, kāpēc manam ķermenim ir jāatbilst tam, kas es vairs neesmu?” saka Olīvija.

2

“Es nesaku, ka kaut kas ir iedvesmojis mani uz šiem vārdiem. Es tikai gribēju teikt, ka tās mātes un fitnesa guru, kas ātri atgūtas pēc dzemdībām – tas ne visiem ir piemērs. Manas nokarājušās krūtis šobrīd baro manu bērnu, bet vēders ar strijām bija viņa mājvieta 9 mēnešus” turpina sieviete.

3

Sieviete, kas ir māte divām meitām (vecākajai ir 2 gadi, bet jaunākajai 5 mēneši), saka, ka viņai ne uzreiz izdevies samierināties ar savu jauno ķermeni, bet tad sieviete mainīja savu skatījumu.

4

“Es esmu diezgan populāra blogere, un es saprotu, ka es būšu piemērs daudziem. Cilvēki skatīties uz mani un vēlēsies darīt to pašu” saka Olīvija.

5

“Es nevaru apgalvot, ka pilnībā esmu apmierināta ar savu ķermeni. Galvenais ir būt harmonijā ar sevi pašu.” piebilst austrāliete.

6

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru