Vīriešu viedoklis: 8 lietas, kas atšķir lielisku seksu no parasta

1. Ķīmija.

Iespējams, vissvarīgākais lieliska seksa aspekts. tai vienkārši jābūt un viss! Sekss bez ķīmijas ir kā, piemēram, vakardienas zupa pusdienās: jūs vienkārši darāt, lai apmierinātu ķermeni, bet ar aktivitāti jūs neesat īpaši apmierināts.

2. Neērtuma iztrūkums.

Seksā neērts ir tikai tas, ko jūs uzskatāt par neērtu. Viss, kas ir dabīgs, tas… un ne bez orgasma…! Potenciālie “mīnu lauki” ir: a) dīvainas ķermeņa skaņas; b) dīvaini ķermeņa šķidrumi. Tikai jāatceras, ka tā arī ir arī daļa no cilvēka, ar kuru jūs vēlaties nodarboties ar seksu!

3. Sajūta, ka jūsu partneris rūpējas par tavu baudu.

Mēs vienmēr jūtam, kad partneris domā tikai par sevi. Ja viņš uzvedas vienaldzīgi un pastāvīgi, tas var nogalināt jebkuru vēlēšanos. Bet, ja abi ir sajūsmā un galvenokārt vēlas iepriecināt savu seksuālo partneri, tas vien var padarīt jūsu seksu fantastisku! Neatkarīgi no Jūsu pieredzes vai tehnikas…

4. Priekšspēle.

Dažiem cilvēkiem ceļojums ir svarīgāks nekā ierašanās galamērķī. Plus, jo ilgāka ir priekšspēle, jo vairāk gaidīts rezultāts! Lēna partnera iekvēlināšana ir labākais, ko varat darīt viņa labā!

2

5. Vēlme eksperimentēt.

Protams, tas ir maz ticams, ka tas notiks katru reizi, kad jums ir sekss. Bet, kad jūs atradīsiet gultā kaut ko jaunu, atšķirīgu no ierastā seksa, tas būs lieliski! Vienalga, vai jūs mēģināt to darīt pats vai pamet jums pavedienu, teikdams “Hei, tas mani uzbudina!”- jebkurā gadījumā, šāda pieredze padara seksu pārsteidzošu.

6. Partneris, kas liek jums kvēlot.

Nē, tas nav tas pats, kas “karsts partneris”. Tas, protams, ir arī svarīgi, bet tomēr… Vissvarīgākais ir partneris, kurš ir piemērots tieši Jums ne tikai fiziski, bet arī garīgi. Vajadzīgs gan viens, gan otrs! Dažreiz jūs vēlaties nodarboties ar seksu ar kādu, kas jūs tik ļoti uzkurina, un nav jāuztraucas par to, vai jūsu stratēģijas bērnu audzināšanā sakrīt!

7. Dzīvnieciska kaislība.

Tas ir tāda veida sekss, kad jums liekas, ka viss notiek tāpat kā filmās – ļoti dabiski un skaisti. Tāds sekss, it kā jūs par to visu zinātu! Kad var nodoties kaislei, ne par ko nedomājot!

3

8. Intuitīva saikne.

Neatkarīgi no tā, vai jūs pazīstat viens otru ļoti nesen vai jau daudzus gadus, bet jūsu sekss vienmēr būs lielisks, ja starp jums ir šī sajūta! Intuitīva saikne- tā ir tieša izpratne par otra vēlmēm un vajadzībām. Tas atbrīvo seksuālo partneri no pastāvīgiem paskaidrojumiem: “Ieliec savu kāju šeit, bet ne tik … Nē, tas ir tik… tik… tikai liec to šeit!” Protams, dažkārt šie paskaidrojumi ir nepieciešami, un jums vienmēr ir skaidri jāpasaka, ko jūs vēlaties… Bet labākais sekss notiek tikai tad, kad partneri jūtas spontāni un dabiski!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru