”Vīrietis” ASV piedzemdējis bērnu bez dzimuma FOTO/ VIDEO

2014.gadā viņš uzsāka hormonterapijas kursu un bija paspējis izaudzēt bārdu, kad satika Stefanu, ar kuru viņi izveidoja pāri. Bet 2016.gadā viņi nolēma radīt bērnu, tāpēc bija jāpārtrauc hormonu lietošana.

Dzemdības notika novembrī, bet vecāki to turēja slepenībā. Vēlāk Keisijs pats atzina, ka viņam vajadzēja veikt ķeizargriezienu, bet ar bērnu viss ir kārtībā, viņš ir absolūti vesels. Bērna svars bija gandrīz 4 kilogrami.

Bērnu nosauca par Fēniksu, bet jaundzimušā dzimums nav zināms. Vecāki paši apgalvo, ka viņu audzinās dzimumu neitrālu, neizmantojot vietniekvārdu “viņš” vai “viņa”, līdz bērns pats nolems, kāda dzimuma vēlas būt.

“Es esmu pārliecināts, ka grūtniecība nav tikai sievišķīga funkcija, es neatbalstu šo lomu sadalījumu pēc dzimuma. Es nebaidos no idejas par grūtniecību, un grūtniecības dēļ es nejutos ne tik vīrišķīgs” Keisijs pilnībā noraida dzimumu lomas.

Visa šis stāsts ir izsekojams vīrieša Youtube kanālā, kur viņš veido sava veida emuāru. Protams, šis notikums arī ieguvis lielu kritiku, bet Keisijs vienkārši izdzēš negatīvos komentārus.

Godīgi sakot, tas viss izskatās kā priekšvēstnesis kādai utopijai/ anti-utopijai par nākotnes cilvēci bez dzimuma un visa no tā izrietošā…

AVOTS: ofigenno.com

COMMENTS

Pievienot komentāru