Vīrs kritizēja sievu- mājsaimnieci, taču tad ieraudzīja pozitīvu grūtniecības testu. Taču tas nebija viņas…

 

– Kungs, es katru dienu eju uz darbu, pavadu tur 8 stundas, bet mana sieva nekaunīgi sēž mājās. Es gribu, lai sieva saprot, cik tas ir grūti. Lūdzu, kaut mēs uz dienu samainītos vietām, un viņa iejustos manā ādā!

sb10069452a-001

Dāsnajam Dievam piemīt neticama gudrība un spēja piepildīt mūsu sapņus. Nākamajā rītā, vīrietis, protams, pamodās sievas ādā.

Viņš piecēlās, pagatavoja brokastis par tagad-jau-vīram, pamodināja bērnus, pēc tam sekoja, lai viņi saģērbtos uz skolu, iedeva tiem brokastis, salika pusdienas, aizveda tos uz skolu, pa ceļam uz mājām paņēma lietas ķīmiskajā tīrītavā, piestāja bankā, lai samaksātu rēķinus, devās uz lielveikalu pēc pārtikas precēm. Tad viņš devās mājās, salika produktu pa vietām, sašķiroja rēķinus un sakārtoja dokumentus.

Tad viņš izmazgāja kaķa bļodas un nomazgāja suni.

3

Ieskatījies pulkstenī, viņš redzēja, ka jau ir pulksten viens dienā, un steidzās saklāt gultas, izmazgāt drēbes, izsūkt māju, noslaucīt putekļus, izmazgāt virtuves grīdu. Tad viņš steidzās uz skolu izņemt bērnus, un pa ceļam uz mājām ar tiem izstrīdējās.

Pēc tam, atgriezies mājās, viņš pabaroja bērnus un palīdzēja izpildīt mājasdarbus. Pēc tam viņš izlika gludināmo dēli, ieslēdza televizoru un sāka gludināt drēbes.

4

Pulksten 16:30 viņš sāka mizot kartupeļus un mazgāt dārzeņus salātiem. Pagatavoja cūkgaļas karbonādes un pupiņas piedevām.

Kad ģimene pavakariņoja, viņam bija jāsatīra virtuve, jāiedarbina trauku mazgājamā mašīna, jāsaloka izžuvusī veļa, jānomazgā bērnus un jānoliek viņus gulēt.

21:00 viņš bija tik noguris, ka tikko tika līdz gultai. Viņš gribēja tikai mīlēties ar savu sievu, un, lai neviens nečīkstētu, nesūdzētos, nezāģētu viņu…

Nākamajā rītā viņš pamodās un nekavējoties vērsās pie Dieva:

5

– Dievs, es nezinu, ko es domāju. Man nebija taisnība, kad apskaudu sievu. Lūdzu… lūdzu atgriez visu kā tas bija!

Visvarenais Dievs atbildēja:

– Mans dēls, es redzu, ka esi apguvis mācību stundu, un es ar prieku atgriezīšu visu vietā. Bet tev būs jāgaida 9 mēneši.

6

Pagājušo nakti tu paliki stāvoklī…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru