Sastāvdaļas
1,5-2 glāzes rīvmaizes
12 šķēlītes šķiņķa
2 glāzes viegli kūstoša siera
6 pusītes vistas krūtiņas
3 olas
1,5 ēdamkarotes sinepju
0,5 glāze miltu
Sāls un melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
Uz plāni sagriezta šķiņķa šķēlītēm liek dažas ēdamkarotes rīvēta siera un satin ruletītes.
Katrā krūtiņā ar asu nazi izgriež “kabatiņu”, pārkaisa ar sāli un pipariem, ieliek 1-2 ruletītes.
Pildītās krūtiņas sastiprina ar iesmiņiem vai zobu bakstāmajiem vai liek saldētavā uz 15-20 minūtēm.
Pa to laiku pagatavo olu-sinepju maisījumu, sakuļot olas un sinepes ar putojamo slotiņu.
Šniceli apviļā miltos, pamērcē olu-sinepju maisījumā un pēc tam apviļā rīvmaizē.
Ja gaļa nav sastiprināta ar iesmiņiem, vēlreiz ieliek saldētavā uz 7 minūtēm.
Liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep 15 minūtes 230 grādu temperatūrā.
Pārliek pannu uz vidējo plauktu un, samazinot temperatūru līdz 200 grādiem, cep vēl 15-20 minūtes.