Visu šķiršanos iemesls Nr.1. Kas patiesībā sagrauj attiecības?

“Pat spēcīgākajām attiecībām pastāvīgi nepieciešamas “investīcijas”” pārliecināts Kevins Tomsons. Šādi ieguldījumi parāda pieķeršanos, rūpes, sirsnīgu līdzdalību partnera dzīvē.

Tas nav pārsteidzoši, bet cilvēka prāts ir veidots tā, ka mēs vairāk mīlam un novērtējam to, kur ieguldīta nauda, pūles un laiks. Tas pats attiecas uz attiecībām ar savu laulāto. Pat tad, ja jūsu jūtas vājinās, jūs varat atgūt kaislību attiecībās.

Gandrīz visiem pāriem, kurus Kevins konsultējis, tiek dots uzdevums: ceļā uz mājām viņiem jāstrādā kopā, lai atcerētos savu pirmo tikšanos, pirmo randiņu un to, ko kas viņiem vislabāk paticis otrā. Viņi arī ir nepieciešams runāt par saviem sapņiem un nākotnes plāniem. Šī aktivitāte palīdz pārim parādīt savas jūtas, nekautrēties no emocijām un sajust mīļotā cilvēka mīlestību. Ir nepieciešams pielikt mazliet pūļu, un jūsu attiecības būs atkal košas.

Lūk, 5 lietas, kas jādara ikdienā, lai satuvinātos ar mīļoto:

2

1. Interesējieties par jūsu partnera dzīvi

Cik daudz jūs zināt par to, kā jūsu laulātais pavada savu dienu, kad viņš nav ar jums? Ko viņš dara savā darbā? Kas uztrauc viņu? Kādas ir viņa attiecības ar kolēģiem? Izrādiet interesi par viņa dzīvi, un viņš atbildēs ar to pašu.

2. Atvadieties un sasveicinieties ar skūpstu

Padariet to par paradumu, un jūs ievērosiet, ka jūsu emocionālās un fiziskās attiecības kļūst arvien spēcīgākas katru dienu.

3. Zvaniet vai rakstiet SMS vismaz reizi dienā

Veltiet laiku, lai uzzinātu, kā veicas otrajai pusītei. Vienojieties par plāniem vakarā, uzmundriniet viens otru.

4. Atrodiet vismaz 5 minūtes laika, lai parunātos no sirds.

Atcerieties, attiecību sākumā jūs varējāt runāt stundām ilgi par visu. Attiecībās nepieciešama komunikācija. Izslēdziet televizoru, atvienojiet tālruni un runājiet no sirds uz sirdi. Ļaujiet, lai šī ir pirmā lieta, ko jūs dariet pēc pamošanās, vai pēdējā lieta, ko jūs darāt pirms došanās gulēt, kad nekas jūs nevar iztraucēt.

5. Apskaujieties kaut vai 30 sekundes dienā

Pētījumi rāda, ka apskāviens vieno cilvēkus, veicina uzticību un pat pazemina asinsspiedienu. Parādiet savu mīlestību, un jūs redzēsiet, ka tā augs.

Ja jūsu laulība irst pa vīlēm, tad pārmetumi, attiecību noskaidrošana un mēģinājumi mainīt laulāto nepalīdzēs. Galvenais iemesls visu attiecību sabrukšanai- pakāpeniski palielinās vienaldzība. Izrādiet savas jūtas, parādiet savu mīlestību partnerim, un jūsu attiecības uzplauks ar jaunu sparu.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru