Zinātnieki ir pierādījuši: vīrieši iemīlas tikai tajās sievietēs, kurās ir šī iezīme

4. Prot runāt ne tikai par sevi

No jūsu profiliem sociālajos tīklos var viegli uzzināt, kas jums patīk un kas nepatīk. Bet ko komunikācija ar jums var dot otram cilvēkam? Ja jūs protat uzlabot garastāvokli, dāvāt prieku un likt smaidīt, tas ir augstu vērtējams!

5. Redz labo tur, kur citi redz slikto

Šausmīgs laiks? Apkārtējie to redz arī tāpat. Kāda jēga koncentrēties uz negatīva, ja var parunāt par kaut ko patīkamu? Cilvēki ar šādu pozīciju piesaista apkārtējos.

Iedomāsimies situāciju, kad vīrietis uzaicināja divas meitenes uz vienu un to pašu kinoseansu. Filma izrādījusies ne īpaši veiksmīga. Pirmā meitene tūlīt pat paziņoja, kā tas ir “pilnīgs fufelis”, un uztaisīja neapmierinātu sejas izteiksmi. Otra meitene piekrita tam, kā kino nav īpaši labs, bet piedāvāja uzlabot vakaru ar jauku pasēdēšanu kādā kafejnīcā. Uzminiet, kurā no dāmām iemīlēsies vīrietis?

Allens de Bottons, psihoterapeits no Londonas, pievērš daudz uzmanības tieši attiecībām starp dzimumiem. Vienā no saviem rakstiem viņš secināja: “Pamat instinkti velk mūs pie tiem cilvēkiem, kuri var darīt mūs laimīgus”.

Tādējādi var secināt, ka iemīlas nevis tajos, kuri ir skaisti, bet gan tajos, kuri spēj dāvāt siltumu un rūpes! Vai jūs piekrītat šim secinājumam?

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru