Zinātnieki pierādījuši, ka uzņemtais liekais svars laulības laikā liecina par laimīgām attiecībām!

Ne visi piekritīs, bet Nacionālā Biotehnoloģijas informācijas centra pētījumi pierādījuši, ka apmierināti partneri būtiski pieņemas svarā. Eksperiments tika veikts ar 169 pāriem, kuri ir precējušies apmēram 4 gadus. Pāri tika intervēti divas reizes gadā, viņiem uzdeva jautājumus par to, cik viņi ir apmierināti ar viņu attiecībām. Tie, kuri ir apmierināti, pieņēmās svarā, bet tie, kuri bija neapmierināti, nē!

 

Pētnieki paskaidroja, ka tas notiek tāpēc, ka cilvēki stabilās un laimīgās attiecības ir pārliecināti, ka viņi vienmēr būs kopā un nepametīs viens otru. Tāpēc viņi atslābst un ļauj sev pieņemties svarā, nebaidoties būt nepievilcīgi. Bet tieviņie, gluži pretēji, vienmēr rūpējas par sevi, jo viņi netic attiecību neaizskaramībai un ilgumam.

Tas nenozīmē, ka jums vajadzētu nekavējoties sākt pārēsties! Psiholoģe Andrea L. Meltzere uzstāj, ka partneriem joprojām ir nepieciešams sekot savam svaram, jo tas var novest pie veselības problēmām.

Vispār, ja esat mazliet pieņēmies svarā, tad jums dzīvē un attiecībās viss ir labi, taču nedrīkst aizmirst, ka sekot figūrai ir noderīgi! Rūpējieties par savu un mīļoto veselību!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru