10 lietas, kas šajā rudenī būs īpaši aktuālas! FOTO

Iepirkumu soma

Viens no lolotākajiem sieviešu sapņiem ir piepildījies: beidzot modē maiss, kurā viss ietilpst. Tas ir lielisks risinājums biznesa sievietēm, jaunajām māmiņām un studentiem. Izvēlieties jebkuras krāsas liela izmēra somu, īpaši ar metālisku efektu. Tas perfekti papildinās jebkuru tēlu. Izņemot, vakara, protams.

Garie cimdi

Garie ādas cimdi palīdzēs justies kā īstai dāmai. Šis aksesuārs sildīs rokas sliktos laika apstākļos, atalgojot sievieti ar neticamu sievišķību.

Augstās apkakles

Iegūstiet sev dažādu krāsu augstās apkakles džemperīšu. Tie var būt silti vai viegli. Šogad pievērsiet uzmanību bītlenītēm ar dažādiem interesantiem rakstiem.

Svārki, paplatināti lejasdaļā

Zīmuļsvārki, kas paplatinās no ceļa vai tieši zem tā, izskatās neticami sievišķīgi. Tie pagarina siluetu un liek sievietei izskatīties garākai un slaidākai. Noteikti pievērsiet uzmanību šādiem svārkiem.

Neaizmirstiet par neticami aktuālo sarkano krāsu. Lai izskatītos kā sieviete no 2017. gada, šajā krāsā ir jāiegādājas vairākas lietas. Un pievērsiet uzmanību džemperim ar skandināvu rakstiem. Tagad tas attiecas ne tikai uz slēpošanas un Ziemassvētku ballītēm, bet arī ikdienas apģērbu. Jūs varat nēsāt to kā virsdrēbes, lai aizstātu vieglu mēteli.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru