Dienas horoskops 18.09.2017.

Auns

Šodien izjutīsiet lielu vēlmi palīdzēt citiem. Mēness ir pārcēlies uz jūsu 6. Pakalpojumu un veselības namu, uzjundījot emocijas un liekot jums pozitīvi ietekmēt pārmaiņas. Šodien ir ideāla diena, lai atvēlētu laiku brīvprātīgo darbam sfērā, kas ir tuvas tavai sirdij. Šis darbs ļaus tev justies piepildītam.

Vērsis

Šodien jutīsities kā atradis savu īsto aicinājumu. Ir svarīgi, lai jūs jūtaties kā noderīgs, tā arī apmierināts savā darbā, un jūsu pašreizējā profesija atbilst abām šīm vajadzībām. Izbaudiet šo apmierinājuma sajūtu un ziniet, ka jūs veicat pozitīvu ietekmi savā jomā. Nav nekas labāks kā dabisko talantu izmantošana, lai padarītu pasauli par labāku vietu.

Dvīņi

Šķitīs, ka jūs šodien velk divos dažādos virzienos! Varbūt jūs pārvarējāt sevi un tagad redzat, ka pašreizējā situācija vienkārši neizdosies. Nebaidieties atteikties no kādas no savām saistībām. Viņi zina, ka esat uzticams un noteikti saprot, ka jums ir jāatkāpjas.

Vēzis

Šodien būs liela atklājuma sajūta. Tas ir kaut kas, par ko jūs jau ilgu laiku domājāt, un beidzot ir pienācis patiesības brīdis. Nebrīnieties, ja citi cilvēki nav tik atsaucīgi pret jūsu lielajiem jaunumiem, viņi var vienkārši būt šokā! Dodiet viņiem kādu laiku, lai saprastu to, ko jūs sakāt, un pielāgotos pārmaiņām; viņi atjēgsies.

Lauva 

Šodien vari attapties pārdomās par kāda, ko tu mīli, nodomiem. Tas ir kāds, par kuru jūs vienmēr esat bijis ļoti pārliecināts; tomēr nesen viņš, šķiet, ir uzsācis nepareizu ceļu. Saruna ar šo personu un jūsu bažu izskaidrošana var būt ļoti vērtīga. Viņš var mainīt savu uzvedību, kad uzzinās, ka vairs nesaņems jūsu atbalstu.

Jaunava

Šodien vari būt ļoti atkarīgs no savām vajadzībām un emocijām. Mēness ir pārcēlies uz tavu 1. Paša māju, un jūs gūstat labumu no jaunas miera un skaidrības sajūtas. Pēkšņi jūs precīzi zināt, ko vēlaties un kas jums jādara, lai tur nokļūtu. Nav laika kavēties tagadnē!

Svari

Jūs, iespējams, nonākat pie kādas negatīvas domāšanas. Kaut kas nesenā laikā nav noticis tev pa prātam, un nu rodas vēlme gremdēties šajās skumjās un atrast vainīgo. Ir svarīgi saprast, ka mēs visi esam atbildīgi par mūsu pašu jūtām. Tēlojot upuri noteikti nejutīsies labāk, neatkarīgi no tā, kurš patiešām ir vainīgs!

Skorpions

Vari nonākt pie vēlmes sazināties ar ilgi neredzētu draugu. Tas ir kāds, ar ko zaudēts kontakts pirms gadiem, bet vienmēr ir bijis tavā sirdī. Šodien ir lieliska diena, kad atkal sazināties un mēģināt atjaunot kontaktus. Jūs iegūsiet ļoti lielu labumu no šī cilvēka atgriešanās jūsu dzīvē, un, visticamāk, arī viņam tevis pietrūkst.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru