Pietiek māņu! Lūk, kā vīrieši raugās uz sievietes ķermeni!

Visas sievietes vēlas būt skaistas. Mēs pastāvīgi rūpējamies par to, kā mēs izskatāmies, ko mēs valkājam un kāds ir mūsu grims, nemaz nerunājot par vēlmi iegūt labu figūru un skaistas formas. Un mēs to darām, lai būtu mīlētas un novērtētas, lai cik tas banāli neskanētu…

Sieviešu skaistuma noslēpums

Un, tā kā mēs visi darām visu, lai lielā mērā, lai savaldzinātu vīrieti, būtu interesanti uzzināt, ko vīrieši ievēro sievietēs un kādām acīm viņi skatās uz mums.

Man liels pārsteigums bija jautājums, kas izsauca sašutumu un pēc tam pārdomas: “Kāpēc daudzas sievietes, kas sapņo par īstu mīlestību, sāk ar apmānu?”

Esam nolēmuši sniegt nelielu ieskatu šajā jautājumā, un aicinām jūs iepazīties ar godīgu un atklātu kāda vīrieša viedokli par šo jautājumu. Jūs būsiet pārsteigtas!

“Es redzu sievietes, jaunietes un pieaugušās, katru savā veidā skaistu, ar rozīnīti. Es redzu, kā viņas nepieņem savu dabisko pievilcību un vēlas kļūt vēl labākas, iztēlojas skaistumu kaut kā ļoti savādāk.

Veido matus, sakrāso seju, lako nagus, tādējādi laupot dabas doto skaistumu, un kļūst bālas zem spilgtā grima, standartizētas, kā bezpersoniskas Bārbijas Miss Universe konkursā, piesaistot tādu pašu standarta Kenu īslaicīgo uzmanību, kas parasti beidzas ar vilšanos.

“Nav vērts no Visuma gaidīt princi, ja jūs nevarat būt princese bez meliem” apgalvo daudzi vīriešu psihologi.

Ja lien ārā no ādas, lai parādītu sevi kā modeli- noķersi tādu pašu narcisu, uzvilksi svārkus – aizķersies ar zeķubiksēm aiz trekna izvirtuļa, dosies uz naktskluba “gaļas tirgu” – pārdosies “pa lēto” brunču medniekam, izliksies jaunāka – adoptēsi infantilu puisēnu, gribēsi manipulēt – trāpīsi uz tādu pašu viltnieku vai meli, un tad raudāsi savā spilvenā, ka vīrieši ir nodevēji.

Neesi mele, un pasaule nemelos tev.

Apmāns ir pārāk skarbs vārds, aiz tā vienkārši slēpjas bailes izskatīties neglītai. Lūk, jums dāvana: neglītu sieviešu nav. Es neesmu saticis. Ir tikai tās, kas cenšas mūs par to pārliecināt. Es esmu neglīta, tāpēc paskaties, kā es uzkrāsoju savas lūpas, skropstas, kā es padziļināju savu dekoltē un atkailināju augšstilbu. Vairāk manī nekā nav, tāpēc visa uzmanība tiek pievērsta ekrānam: uz ekrāna ir spilgta reklāma, bet aiz ekrāna ir tikai vadi un putekļi.

Mana interese par sievieti nekad nav barojusies no sejas. Manu uzbudinājumu nevairo viņas figūra , it īpaši atkailināta. Tas nav interesanti, nelaikā un nevietā. Pievilcība ir daudz dziļāk, piesaista iekšējo gaismu, kuras avots ir jūtams kaut kur sievietes vēderā.

Vīrietis iemīlas dabiskumā, sievietes dabā, un tikai pēc tam seja un figūra izraisa apbrīnu.

Dzejnieki, kas slavē slaidu vidukli, piepūstas lūpas un garas skropstas, vienkārši apraksta šīs gaismas atspulgu sievietes ķermenī. Iemīlējies vīrietis joprojām apdziedās gan tievās, gan pilnīgās un viņš brīnīsies, kā drūp viņa iepriekš iedomātie nedzīvie skaistuma priekšstati: iedomājies tik, es biju pārliecināts, ka viņa nav manā gaumē.

Man visskaistākā sieviete ir grūtniece. Viņai nav svarīga āriene, viņas domas ir iekšējas, viņas bērnā, visa viņas dzīve ir vērsta uz iekšu, viņa ieklausās sevī, glāsta savu vēderu, pastaigājas lēni un tik patētiski neveikli.

Viņa pazinās dāvanu un mirdz sievišķībā. Vīrieši mainās sejā, ieraugot grūtnieci, kļūst stiprāki, cēlāki. Tas ir pamanāmi un ļoti skaisti.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru