Pietiek māņu! Lūk, kā vīrieši raugās uz sievietes ķermeni!

Mana mīļākā sievietes ķermeņa daļa ir vēders. Maigs, nedaudz noapaļots, noslēpumains uzkalniņš, kas slēpj neskaitāmas bagātības. No šejienes sākas sieviete, viņas spēks, pievilcība. Ne velti sieviešu vingrinājumi ir saistīti ar spriedzes atbrīvošanu vēderā, ar vēderdejām, vēdera elpošanu un tā tālāk.

Pieaugusi sieviete rada polaritāti un piesaista nobriedušu vīriešu enerģiju.

Mēs, vīrieši, neuztveram skaistumu tikai ar mūsu acīm. Tas būtu pārāk garlaicīgi. Mēs skenējam katru kustību: galvas pagriešanu, gaitu, ceļu novietojumu sēžot, balsi. Mēs jūtam grāciju. To nevar kopēt, nopirkt, iemācīties no modelēm, kas, starp citu, ir panākušas manierismu, bet ne grāciju.

Grācija ir unikāla, ar to ir apdāvināta katra sieviete, bet tā var būt paslēpta aiz stingra vēdera, rūgtas pārliecības.

Sievietēm ir vieglāk nekā vīriešiem – viņai nav nepieciešams kļūt par kādu, viņa pietiek vienkārši būt, un viņa jau ir pilnīga, pietiekama, skaista. Vīrieši ir vienšūņi, bet tikai no pirmā acu uzmetiena mēs pieķeramies tam, ko mēs redzam, bet pilnībā novērtējam kaut ko citu.

Vīrietis vienalga atradīs, izšķirs, atšifrēs tavu skaistumu, ja viņu nejauks un netraucēs viņam. Katram skaistumam atradīsies mīlošs pielūdzējs, dzejnieks vai princis, kā vēlaties. Nav nepieciešams to izrādīt, uzspiest un izkropļot. Ir pietiekami vienkārši būt.”

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru