10 sieviešu tipi, kuras negrib precēt

1. Miss “Kurš šeit ir galvenais?”

Šī ir meitene, kas vēlas komandēt ģenētiskā līmenī. Sākumā vīrietim var likties, ka šis raksturs ir ļoti pievilcīgs, bet tas ir tikai sākums. Kad viņš saprot, ka pret viņu izturas kā pret mazu dumju otrklasnieku, viņš aizbēg.

2. Miss “Uzveic pūķi”

Ar šajā kategorijā sieviete mēdz uzskatīt, ka varēs apmanīt vīrieti, izmantojot spēles “karsts- auksts” taktiku. Iespējams, sākumā viņu vilinās doma iekarot izredzēto, bet viņš beigu beigās piekusīs. Un atradīs to, ar kuru varēs sazināties un veidot attiecības bez trikiem un viltībām, bet vienkārši un godīgi.

3. Miss “Es gribu tevi mainīt”

Būsim godīgi, pieaugušajiem nepatīk, kad viņus sāk pārveidot pa savam. Ne sievietēm, ne vīriešiem. Ko dara tādas meitenes? Viņas nolemj, ka konkrēta cilvēka rakstura un standartu neatbilstība ir pārejošas grūtības. Viņa tak noslaucīs putekļus, sakārtos, vedīs pie prāta. Sākumā viņa metodiski veic korekcijas viņa garderobē, tad dzīvoklī, un tad sāk diktēt “pareizo stilu”. Kad runa ir par draugiem, ģimeni, vai, teiksim, darbu, tad nav neviena, kas to spētu paciest!

2

4. Miss “Aizdomīgā un greizsirdīgā”

Iekarot viņas uzticību ir grūti, bet viegli zaudēt. Pat ļoti. Jūs pat nesapratīsiet, kad tas noticis. Kad paskatījies uz pārdevēju veikalā mazāk vienaldzīgi nekā vajadzēja. Vai tad, kad aiz sava stulbuma, parādīji 10 gadus senu klasesbiedrenes fotogrāfiju. Šīs dāmas nekautrēsies rakāties telefonā, kabatās un pat netīrajā veļā. Par kādu uzticību te var runāt?

5. Miss “Es dzīvoju tikai tev un tevis dēļ”

Un tā ir otra galējība. Viņa akli mīl savu vīrieti. Tik akli, ka viņas pašas dzīve, intereses, draugu loks ir beidzis pastāvēt. Vissvarīgākais- viņš, viņa jūtas, vajadzības. Tā nav mīlestība, bet sāpīgas attiecības, kas jāārstē piespiedu kārtā. Visbiežāk viņu izārstē pats mīlestības objekts, dodoties prom no šīs sievietes.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru