10 sieviešu tipi, kuras negrib precēt

6. Miss “Man vajag papucīti”

Šī persona bieži tiekas ar tiem, kuri ir vecāki par viņu. Tomēr viņas bieži vien ne tik daudz meklē vīru vai draugu, kā “tēvu”, kas varētu atrisināt viņas problēmas – emocionālās, finanšu un fiziskās. Dažiem vīriešiem tas patīk, bet kāds var bēgt. Lai atrastu nevis meitu, bet draugu.

3

7. Miss “Es zvanu savai mammai 5 reizes dienā”

Ak, tas ir atsevišķs jautājums… Vīrieši nevar paciest tās, kas nevar pieņemt lēmumu bez mammas līdzdalības. Mīlēt, cienīt māti- viena lieta, bet, lai būtu nepārliecinātai pieaugušai sievietei- cita. Un potenciālā sievasmāte šādām meitenēm nav nekāda dāvana!

8. Miss “ļoti mēle niez”

Viņa ir profesionāla tenkotāja. Viņa zina visu un par visiem. Un mīl zvejot jaunu informāciju. Vēlams pikantu. Jā, sākumā var patikt viņas pļāpīgums un humora izjūta, bet tad ir loģisks jautājums: “Ko viņa stāsta par mani, ja nevar turēt savu muti ciet?”

9. Miss “Bet Liepiņiem…”

Šīs dāmas problēma ir tā, ka viņa pastāvīgi runā par citiem cilvēkiem. Tas, ka viņi dara to, kas viņiem ir… Kā likums, salīdzina visu ar sevi. Ja tādu apprecēsi, nāksies klausīties, ka Lienei ir jauns kažoks, bet viņai, nabadzītei, jāstaigā plikai!

4

10. Miss “Es to neēdu”

Suga: “Es neēdu pēc sešiem”, “Esmu veģetārietie,” “Es esmu uz diētas”… Pat tad, ja vīrietis nolemj, ka tāda tiešām nekad neuzbarosies, viņš drīz vien saprot, ka nav nekāda prieka ēst vienam. Un tas ir sliktāk nekā lieki 5 kg!

Tāda nu ir tā statistika… Vissvarīgākais, ko katrai no sievietēm atcerēties- harmonija attiecībās ir svarīga. Šīs kļūdas var likties pārāk “spilgtas”, bet lielākā vai mazākā mērā sevī varam saskatīt katru no tām… Jāsāk mainīt sevi nevis otru!

©TOPRAKSTI.LV

Pievienot komentāru