10 “veselīgi” ieradumi, no kuriem nav nekādas jēgas!

Antibakteriālās ziepes ir labākas par parastajām

7

Patiesībā, tās ir diezgan kaitīgas. Antibakteriālās sastāvdaļas iznīcina dabisko lipīdu barjeru uz ādas virsmas, tādējādi samazinot tās spēju pretoties ārējai agresijai. Un jūs varat iedzīvoties smagā iekaisumā vai pat dermatītā!

Polivitamīni nepieciešami visiem

8

Nekā tamlīdzīga. Ja vien neesiet uz stingras diētas vai nepārtiekiet no neveselīgā “fast food”, bet uzturs ir pilvērtīgs un daudzveidīgs, ķermenis uzņem pietiekami daudz vitamīnu no parastās pārtikas. Turklāt tablešu vitamīni ļoti slikti uzsūcas.

Ja kāds blakus nošķaudās, jāaiztur elpa

9

Škaudīšanas laikā vīrusi un baktērijas izplatās ar ātrumu 350 km/ h. Un to skaits ir tāds, ka tad, ja izšķaudītais gaiss izplatītos pa visu pasauli, katrs no tās iedzīvotājiem ieelpotu vismaz 2 molekulas Tātad, labāk vēdiniet telpas, lai stiprinātu imūnsistēmu.

Locītavu krakšķēšana liecina par to neveselību

10

Tieši pretēji. Krakšķēšana- tā ir gāzes, kas atrodas locītavu somiņā, saspiešanās un izplešanās. Tieši šī parādība nodrošina locītavu mobilitāti. Jo vairāk gāzes, jo skaļāks krikšķis un veselīgākas locītavas.

Mikroviļņu krāsns nogalina visu labo ēdienā

11

Mikroviļņu krāsns izmanto viļņu enerģiju, lai liktu pārtikas molekulām svārstīties ātrāk un tādējādi uzkarsē. Patiešām, daļa no vielām karsējot sabrūk. Bet viss slēpjas tieši karstumā, neatkarīgi no tā vai karsējat uz plīts vai mikroviļņu krāsnī.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru