12. novembrī – Pilnmēness Vērša zīmē. Kas jādara, lai to izmantotu savā labā?

Pilnmēness Vērša zīmē ir spriedzes pilns laiks, kad, kā jau to ierasti rekomendē astrologi, vajadzētu izvairīties no konfliktiem. Bet šis brīdis ir arī ļoti piemērots, lai izvirzītu ambiciozus mērķus – Pilnmēness mūs uzlādē ar spēku un enerģiju, šodien svarīgi ielikt šo lādiņu sapnī, virzīt rezultātu sasniegšanai.

Mērķus jāformulē pēc iespējas konkrētāk, bez izplūdušiem formulējumiem un neprecizitātēm.

Labvēlīgi nodarboties ar radošu darbu un jauniem plāniem. Tāda darbība palīdzēs, ja tomēr par spīti visām prognozēm jutīsi spēku izsīkumu un apātiju. Kaut vai pazīmē, pat ja ne īpaši to proti, atceries par malā nolikto rokdarbu, salipini kopā ar bērniem smieklīgas figūriņas no plastilīna vai izveidot atskaņošanas sarakstu ar jaunām kompozīcijām.

Piesaistīt naudu. Pilnmēnesī atveras naudas plūsmas un var atnest bagātību un labklājību. Tāpēc noderēs rituāli bagātībai un veiksmei Pilnmēness laikam, bet var arī vienkārši sākt veidot uzkrājumus un izdarīt pirmo iemaksu bankā savā krājkontā.

Rūpēties par ķermeni un dvēseli. Līdzsvars starp šīm abām pusēm — nākotnes harmonijas ķīla. Labvēlīgas meditācijas, grāmatas par psiholoģiju, kas palīdzēs rast saskaņu ar sevi, pieraksts pie psihologa, vienkārši atpūta un apziņas “pārlādēšana”. Palīdzēs ārstnieciskas masāžas, atslābinošas vannas, veselības profilakse, mērenas fiziskas slodzes.

Pievienot komentāru