“Mans suns ir letiņš.” Populārais vācietis Jorans Šteinhauers velta dziesmu savam adoptētajam draugam

Kadrs no video

Latvijā dzīvojošais vācu mūziķis Jorans Šteinhauers vietnē “Youtube” publicējis jaunu dziesmu, kas veltīta viņa adoptētajam sunim Tabo.

Dziesma “Mans suns ir letiņš” veltīta arī visiem citiem dzīvniekiem, kas palikuši bez mājām un mitinās Latvijas patversmēs, kur tiem mēģina atrast jaunus saimniekus.

Bieži uzdotais jautājums, kādā valodā vācu mūziķis sarunājas ar savu draugu, licis Joranam aizdomāties par suņa identitāti. Dziesmai topot, mūziķis saskatīja savā sunītī dažādas īpašības, kas apliecina, ka Tabo patiešām ir “īstens letiņš”.

Latvijas dzīvnieku patversmēs pagaidu mājas sniegtas vairākiem tūkstošiem dzīvnieku, un diemžēl bieži vien šī stāsta pamatā ir cilvēku cietsirdība.

Arī Tabo piedzīvojis skarbu apiešanos. Sunītis nāk no laukiem, kur tika turēts piesiets vairākus gadus īsā ķēdē, viņš nezināja, ka ēdienreizes var būt arī regulāras.

Pēc sešu gadu mocībām viņš tika aizvests uz dzīvnieku patversmi “Ķepu ķepā”, kur pirmo reizi savā dzīvē tika mīļots, labi barots, vests pastaigās. Tabo ir viens no tiem, kam paveicās, jo viņš dažu nedeļu laikā nokļuva savās īstajās mājās – pie Jorana.

Pievienot komentāru