13 internetā atrasti sieviešu padomi, kas patiesībā ir ĻOTI BĪSTAMI!

4. Antiperspirants kā sejas līdzeklis

Antiperspirants stipri sausina ādu, kas, apvienojumā ar kosmētiku, neļauj tai elpot, un tas, kā jūs zināt, nav labi sejai.

3. Zemesriekstu sviests kā skūšanās līdzeklis

Zemesriekstu sviests ir spēcīgs alergēns, bet papildus tam kanalizācija vannas istabā būs nosprostota, bet skuveklis tiks sabojāts. Ja īpašie skūšanās līdzekļi ir beigusies, labāk ir izmantot matu kondicionieri.

2. Izmantojiet kafiju, lai iegūtu sauļošanās efektu

Veselībai šī metode nav ļoti bīstama (ja vien, protams, jums nav alerģijas), taču tā arī nav efektīva. Mazliet kafija var mainīt ādas krāsu, bet tā ir dārga un nav tik ilgstoša efekta.

1. Bērnu kosmētika, nevis parastā

Bērnu krēma lietošana pieaugušai ādai ir bīstama, jo bērnu kosmētika ir paredzēta ādai, kurai pretēji mūsu pieaugušajai, praktiski nav aizsardzības slāņa. Tā rezultātā mūsu āda pārstāj elpot, un mums ir daudz problēmu, kas nebūtu bijušas, ja mēs izvēlētos vecumam atbilstošus krēmus.

Bonuss: padomi, kas tiešām strādā

1. Spēcīga melnā tēja kā līdzeklis pret saules apdegumiem

Tanīnskābe, kas atrodas melnajā tējā, novērš apsārtumu un visas nepatīkamās saules apdeguma sekas. Labs aizstājējs līdzeklis pantenolam, ja jums tas nav pieejams.

2. Antistatiska salvete kā līdzeklis pret matu elektrizāciju

Šī metode palīdzēs kā vienreizējs pasākums. Salvete savāc statisko elektrību, bet jums ir nepieciešams cīnīties problēmas sakni – sausiem un trausliem matiem.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: adme.ru

Pievienot komentāru