15 priekšmeti jūsu mājās, kurus vajadzētu izmest! FOTO

Ēdiena paliekas

650_1200

Mēs visi cenšamies ekonomēt. Un, protams, bieži ledusskapi paliek kāda maizīte, zupa vai kūka, kas ir pāris dienas nostāvējuši- jo liekas vēl labs! Atcerieties par derīguma termiņiem un neeksperimentējiet ar savu veselību!

Skropstu tuša

7

 

Ja jūs ne pārāk bieži krāsojieties, tas nenozīmē, ka tušu var mainīt reizi gadā. Ja tuša atvērta vismaz vienu reizi, tā jau sāk bojāties un krāt baktērijas. Skropstu tušas termiņš ir tāds pats kā ar zobu birstei – 2-3 mēneši! Vecāka tuša var izraisīt acu kairinājumu, sliktu ietekmi uz skropstām, vai izraisīt iekaisumu.

Kontaktlēcas

Kontaktny-e-linzy-

Šis priekšmets ir bieži jāmaina un ļoti rūpīgi jātīra, jo, ja jūs šos noteikumus neievērosiet, variet iedzīvoties konjunktivītā, iekaisumā, diskomfortā un pat radzenes čūlā – labāk pilnībā iztikt bez lēcām! Izmantojiet vienreizējās lēcas, atkārtoti izmantojamās – nedrīkst slinkot bieži mainīt un rūpīgi tīrīt.

Veci garšvielu iepakojumi

spices-herbs

Vecas garšvielas, ko jūs reti izmantojiet, ir nepieciešams regulāri atjaunināt. Lai gan kaitējums no tām nebūs, bet laika gaitā tās zaudē savu garšu un smaržu.

Iepriekšējās sezonas sauļošanās krēms

235746649_de684f1888_z

Šādi krēmi ātri zaudē savas īpašības, tāpēc saglabāt krēmu līdz nākamā gada vasarai nav jēgas – nākošā gadā tas nepasargās jūsu ādu no kaitīgās saules ietekmes.

Ej uz nākamo lapu lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru