3 iemesli, kāpēc jums blakus nav kārtīga vīrieša

1. Viņas uzvedas tā, it kā vīrieši viņām nav nepieciešami

Neviens negrib redzēt sev blakus muļķi vai meiteni bez interesēm, tā ir taisnība. Bet, ja jūs labi nopelnāt, maksājat par sevi kafejnīcā, atveriet pašas durvis, visi izlemjat pašas, tad tiešām, kāpēc jums ir nepieciešams Viņš? Vīrietis to vienkārši jūt un nevēlas traucēt jums jūsu ideālā pasaulē.

2. Viņa nemāk pieņemt mīlestību

Ir trīs lietas, kas ir nepieciešamas jebkuram cilvēkam kā gaiss. Tā ir uzticība, vajadzības sajūta un pateicība. Iemīlējies vīrietis ir gatavs dot savai sievietei daudz, bet kāda jēga, ja tas viss tiek uztverts par pašsaprotamu? Iemācies pateikt “paldies”, iemācieties pateikties savam izvēlētajam, uzklausīt viņu un uzticēt viņam risināt stratēģiskas problēmas.

3. Viņas ir uzbāzīgas

Jūs esat nolikusi mērķi viņu iekarot, un tagad dzimumu lomu īpašību dēļ scenārijs ir aizgājis greizi. Atstājiet vīrietim telpu rīkoties. Idejas dēļ nezaudējiet pašu cilvēku!

3

Pat ja jūs neesat gatava atzīt, ka esat pieļāvusi dažas no šīm kļūdām, padomājiet par tām. Paskaties caur to projekciju uz sevi, un tas būs labākais, ko jūs varat darīt, lai rīt kļūtu par laimīgu sievieti.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru