8 viedas vecmāmuļas padomi sievietēm par attiecībām

Tev ir saspīlētas attiecības ar vīru? Bērni pārstājuši klausīt un pilnīgi nerēķinās ar tavu viedokli? Pat kaķis tevi vairs neņem galvā? Kaut kas ir jāmaina! Un sākt izmaiņas vajag ar SEVI.

Izlasi kādas viedas vecmāmuļas padomus savai mazmeitai pirms kāzām. Tās ir vienkāršas, bet vienlaikus svarīgas dzīves patiesības! Tās palīdzēs tev izvairīties no konfliktiem ģimenē un saglabāt mīlestību ilgus gadus.

1. Nekad nestrīdies ar vīru bērnu klātbūtnē. Pretējā gadījumā viņi necienīs ne tevi, ne savu tēvu. Bet, ja bērni pārstās cienīt vecākus, tad pārstās arī viņiem klausīt – tas atnesīs nelaimi.

2. Nekad nekomandē vīru, labāk izdari tā, lai viņš pats sagribētu to, kas tev vajadzīgs.

3. Glabā mieru mājās. Mācies piedot un pirmā salīgt mieru. Strīdi, aizvainojumi un rupjība grauj ģimenes. Miers ģimenē ir dārgāks par visu.

4. Nekad neuzkop mājokli sliktā noskaņojumā. Padarīsi mitekli vēl netīrāku.

5. Nebaidies un neslinko mācīties. Labi izglītotai, gudrai, labi audzinātai sievietei ir gudri, labi audzināti bērni. Bet gudriem bērniem parasti ir lieliskas nākotnes izredzes un labas ģimenes.

6. Neesi greizsirdīga – greizsirdība grauj ģimeni. Ja vīrs tevi mīl, viņš tevi nekrāps, tāpēc glabā dzīvesdrauga mīlestību un cieņu pret sevi.

7. Vienmēr gatavo vīram garšīgu ēdienu un skaisti to pasniedz. Vīrs nav lops, lai ēstu kas pagadās.

8. Galvenais ģimenē – cieņa vienam pret otru. Būs cieņa, būs arī mīlestība.

Avots: “mirror-venus.ru”

Pievienot komentāru