Relaksācijas horoskops. Kas katrai zodiaka zīmei palīdz mazināt trauksmi?

Foto – Pixabay

Mūsdienās cilvēki dzīvo trakā dzīves ritmā. Nav brīnums, ka šodien stresam ir pakļauta praktiski ikviena sieviete. Un ne visiem ir veidi, kā tikt galā ar psiholoģisko spiedienu, bailēm un pārdzīvojumiem. Kā varat tikt galā ar stresu tiešu jūs, pateiks priekšā zvaigznes.

Auns

Aktīvi, impulsīvi un asi, Auni riskē novest gan sevi, gan apkārtējos līdz nervu sabrukumam, ja nevarēs izlikt ārā savu aktīvu un verdošu enerģiju. Un, kur gan citur to varētu izdarīt veiksmīgāk, ja ne sporta zālē? Neskaitot ilgstošus pārgājienus un skrējienus, Auniem ir vērts mēģināt arī atrast sevi kādā mierīgajā hobijā, lai iemācītos baudīt klusumu un vientulību.

Vērsis
Vēršus iztukšo neērtas situācijas un komunicēšanu ar lieliem cilvēku pūļiem.  Viņi tiecās pēc komforta un miera. Stresa situācijās viņiem ir nepieciešams labs, veselīgs uzturs. Neskaitot to, atslābināties palīdzēs arī karstās vannas, masāža vai kāda laba grāmata vakarā.

DvīņiVēzis 
Emocionāli Vēži ņem tuvu pie sirds ne tikai savas problēmas, bet arī tuvinieku (bet reizēm pat attālu paziņu problēmas). Sliktajā noskaņojumā viņi tiecās izraudāties pie sev tuviem cilvēkiem. Viņiem patīk būt mājās, bet vislabāk cīņā ar stresu viņiem palīdz pastaigas vientulībā un dziļās pārdomas vienatnē ar sevi pašu.

Lauva

Visļaunākais ikviena Lauvas nakts murgs ir palikt aizmirstam, pamestam, nevienam nevajadzīgam un priekš visiem garlaicīgam. Viņiem patīk uzmanība, tāpēc vislabākais veids, kā tikt galā ar stresu, viņiem ir atrasties kādas ballītes notikumu centrā, satikt dažus tuvus draugus un pietiekami daudz izsmieties. Iepazīšanās ar cilvēkiem, sirsniņas sociālajos tīklos zem profila bildēm – tas viss atgriež Lauvām interesi pret dzīvi.

Jaunava
Kad viss viņu dzīvē saiet greizi, Jaunavas ķeras klāt pie tīrīšanas. “Nekārtība dzīvoklī – nekārtība darīšanās” ir šo perfekcionistu devīze. Viņi atslābinās pie trauku mazgāšanas, pie jau tā ideāli sakārtota pagraba pārkārtošanas un drēbju salikšanas pa krāsām. Vēl viens veids, kā tikt galā ar stresu, priekš Jaunavām ir sarakstu sastādīšana: problēmu, uzdevumu, iepirkumu sarakstu – jebkādu! Sakārtojot savas domas un visu, kas atrodas apkārt, Jaunavas izjūt atvieglojumu.

Svari
Tad, kad jūsu labākais draugs ir Svari, esat gatavs mierināt un lutināt viņu grūtos brīžos. Viņi ļoti paļaujas uz tuvu cilvēku atbalstu, bet tikt galā ar stresu viņiem palīdz personīga saruna ar draugu.

Skorpions
Skorpioni kā neviens cits spēj atrast mierinājumu un aizmiršanos seksā. Šīm kaislīgām būtnēm ir nepieciešams sajust sevi par gribētām, kārdināt un likt zaudēt prātu. Tikai šādā veidā viņiem sanāk pārslēgties no sāpīgā jautājuma, kurš ir kļuvis par viņu stresa iemeslu, uz kaut ko citu, kas ir tiešām pelnījis viņu uzmanību.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru