Relaksācijas horoskops. Kas katrai zodiaka zīmei palīdz mazināt trauksmi?

Strēlnieks

Strēlnieki arī paši brīnišķīgi zin kādas zāles no stresa viņiem labāk der. Salikt kopā čemodānus un doties piedzīvojumu meklējumos! Nekas tā neiepriecina Strēlnieku, kā dekorāciju un apkārt esošo seju maiņa. Ja viņi nevar tikt atvaļinājumā, viņiem ir nepieciešams kaut ko mainīt sev apkārt – piemēram, pierakstīties uz jogu, dejām, šaušanu no arbaleta, jebko – un nevis tādēļ, lai padarītu to par savu hobiju, bet gan tādēļ, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem, izjust jaunas sajūtas, ielikt vēl vienu ķeksīti savā nebeidzamajā dzīves mērķu sarakstā.

Mežāzis
Tad, kad darbu kļūst pārāk daudz, Mežāži paliek nervozi. Viņi paniski baidās palaist garām kādu detaļu un izpildīt uzdevumu ne ideāli. Bet nekas tā neiepriecina tos darbaholiķus, kā paša produktivitātes izaugšana. Tāpēc grūtākajos laikos viņiem ir vērts ķerties klāt pie plānošanas. Noteiktais darbu un uzdevumu saraksts palīdzēs viņiem attīstīt savu produktivitāti un justies lepnākiem par sevi vēl vairāk.

Ūdensvīrs
Ūdensvīriem ir raksturīgi pārāk dziļi visu pārdomāt. Reizēm abstraktās domas par savstarpējām cilvēku attiecībām un likteņa izgājieniem burtiski izsūc ārā visu viņu enerģiju. Lai uzveiktu stresu, viņiem ir nepieciešams atslēgties uz kādu laku no masu informācijas avotiem (sociāliem tīkliem, avīzēm, televīzijas) un vienkārši pabūt vienatnē ar sevi, kaut kur pie dabas. Atrodoties meditatīvo pārdomu un iekšēja klusuma stāvoklī, viņi varēs no jauna iegūt līdzsvaru un ieraudzīt situāciju no cita skatupunkta.

Zivis

Zivis jutās niecīgas un sakautas tad, kad kāds cenšas pārkāpt viņu privāto telpu gan fiziskajā, gan morālajā ziņā. Viņām ir svešas skaļas ballītes un kontaktēšanās ar mazpazīstamiem cilvēkiem, un pat ģimenes tikšanās, kurā katrs cenšas mācīt viņas dzīvot un dod padomus – ar to pietiek, lai uz ilgu laiku izvest Zivis no pacietības. Lai uzveiktu stresu, viņam ir vajadzīgs laiks un privātā telpa. Meditēšana, mīļākā mūzika austiņās, skriešana parkā – tas viss palīdz Zivīm iegūt iekšējo mieru un harmoniju.

Un kāds ir jūsu personīgais veids, kā tikt galā ar stresu? Dalieties tajā komentāros arī ar mums!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru