Astroprognoze Valentīna dienas nedēļai. Kuru lutinās laime mīlestībā?

Visromantiskākie svētki gadā – Svētā Valentīna diena – vairs nav aiz kalniem. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks uzzināt, ko zvaigznes sagatavojušas romantiskajā jomā jūsu zodiaka zīmei.

Auns

Vientulīgiem Auniem ir visas izredzes sākt īstermiņa, bet vētrainu romānu. Kas attiecas uz Auniem, kuriem ir attiecības, viņiem jābūt uzmanīgākiem pret partneri. Pastāv risks, ka viņš jūs nostādīs neērtā stāvoklī saviem radiniekiem vai draugiem.

Vērsis

Šajā periodā Vērši cietīs no brīvības trūkuma. Šo problēmu nevar tik viegli ignorēt. Situācija prasīs tūlītēju risinājumu. Nebaidieties pateikt mīļotajam cilvēkam, ja jūs neinteresē turpināt attiecības, tad arī pārmaiņas pienāks ātrāk.

Dvīņi

Ieklausieties savā intuīcijā. Ja ir problēmas ar otro pusīti, kopīga mājokļa kopšana jūs satuvinās. Vientuļie Dvīņi var apmainīties ar telefona numuriem un citu kontaktinformāciju ar iepatikušos cilvēkiem. Ar otru pusīti ir grūti atrast savstarpējo sapratni. Bet jāspēj paspert solis pretī.

Vēzis

Vēžiem, kuriem ir attiecības, jāpievieno tām kāda rozīnīte. Vientuļie Vēži var saskarties ar nepatīkamu situāciju, ja pirms tam viņi mēģinājuši izskatīties citādi.

Lauva

Lauvas gaida jaukas iepazīšanās, ja no tām uzreiz negaidīsi par daudz. Tiem, kuru attiecības jau ir nokārtotas, var rasties problēmas ar otro pusīti. Viņa būs pārāk emocionāla un aizkaitināta.

Jaunava

Jūs esat ļoti impulsīvs savā rīcībā. Tas var novest pie nelabvēlīgām sekām sarunās ar pretējo dzimumu. Jūs varat atgrūst gan potenciālos partnerus, gan arī jau esošo otro pusīti. Turiet sevi rokās!

Svari

Svari šonedēļ pēkšņi kļūs par briesmīgiem egoistiem. Vēlme izpatikt savām iegribām var sadurties ar svešām interesēm, kuras jūs labprāt ignorējat mērķa sasniegšanai. Jūs gaida grūtības, ko varēsiet pārvarēt tikai tad, ja centīsieties.

Skorpions

Jūs gribēsiet šonedēļ tikai izklaidēties un izbaudīt dzīvi. Tas var novest pie tā, ka jūs sākat ignorēt mīļotā cilvēka vajadzības. Jums būs vairāk jāpievērš uzmanība savai personai, un tas ir labi. Jums arī ir vajadzīgas vajadzības.

Strēlnieks

Strēlnieki ķersies pie aktīviem partnera meklējumiem. Kas attiecas uz tiem Strēlniekiem, kuru attiecības jau ir nokārtotas, var rasties problēmas ar otro pusīti. Pagātne var novest pie sarežģījumiem jūsu attiecībās.

Mežāzis

Mežāzis partnera dēļ var iekļūt neviennozīmīgā situācijā. Ļaujiet viņam saprast, ka viņš ir netaisnīgs pret jums.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem gribēsies atrast jaunus partnerus no sava pagātnes. Tas ir ceļš uz nekurieni. Jo ātrāk jūs to aptverat, jo labāk. Ūdensvīrs, kurš jau ir attiecībās, var gaidīt nelielus sadzīviskus konfliktus, bet tie ir pārvarami.

Zivis

Ģimeniskās Zivis romantiskajā februārī būs mierīgas. Savukārt vientuļajām Zivīm gaidāma ļoti interesanta notikumu attīstība. Viņiem ir jāizmēģina attiecības, neskatoties uz vecuma starpību.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Trīs mīlošākās horoskopa zīmes. Kuras tās ir, skaidro astrologi

Horoskopa nešķiramākie pāri. Ja esat dzimuši šajās zīmēs, jūsu mīlestība būs mūžīga!

Piecas nesavtīgākās horoskopa zīmes. Viņi dāvā mīlestību, pretī neko neprasot?

Pievienot komentāru