Attiecību guru Rita Lasmane: Meklē mīlestību ar degunu, nekļūdīsies!

Nez vai, pārstājot mazgāties un pārtraucot lietot mūsdienu kosmetoloģijas nozares sasniegumus, jūs garantēti tiksit pie visderīgākā no ģenētiski derīgajiem partneriem.

Lai jūs nebaida parfīmu lietošanas iespēja. Dabīgo feromonu aromātu nav iespējams nomākt ar smaržām, dezodorantiem vai vienkārši smaržīgām ziepēm.

Lietojiet droši visus šos civilizācijas sasniegumus, ne velti tie ir izgudroti kopš vissenākajiem laikiem.

Piemēram, pavisam nesen arheoloģiskos izrakumos sengrieķu mīlestības dievietes Afrodītes dzimtajā salā Kiprā, atrasti četrtūkstoš gadu seni trauki, pildīti ar smaržīgām eļļām, kas lietotas kā parfīms.

VAIRĀK LASI RITAS LASMANES GRĀMATĀ “KĀ ATRAST VĪRIETI, KAS PĒC IESPĒJAS MAZĀK KAITINĀTU”

Mēs vēlamies lietot tikai tādas smaržas, kuru molekulārā struktūra sader ar mūsu pašu feromonu smaržas molekulāro struktūru.

Ja veidojas nesaderība, sāk sāpēt galva vai metas nelaba dūša, jo Daba uzstājīgi iesaka šo aromātu nelietot.

Ja kāds cilvēks, kuru feromonu aromāts jums nepatīkams, iesmaržojies pat ar tādu parfīmu, kas iepriekš patika, jums tik un tā izteikti nepatiks, kā viņš ož — sasmaržojies vai ne.

Bet, ja ģenētiski derīgs pretējā dzimuma pārstāvis būs iesmaržojies ar smaržām, kas viņam piestāv, tātad sader visi aromāti, tad jums šķitīs, ka neko burvīgāku pasaulē nebūsit ostījuši.

(No Ritas Lasmanes grāmatas “Kā atrast vīrieti, kas pēc iespējas mazāk kaitinātu”)

Pievienot komentāru