Biešu čipsi. Izdodas tikpat gardi kā mājražotājiem!

Reizēm gribas sevi palutināt ar čipsiem, bet labuma no tiem nekāda. Pagatavo alternatīvu uzkodu – biešu čipsus.

Tos pagatavot ir ļoti vienkārši, tiem ir interesanta garša un arī sirdsapziņa pēc šāda našķa būs mierīga.

Sastāvdaļas
2 bietes
Sāls, pipari
1 ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana
Bietes notīra un sagriež plānās šķēlītēs ar speciālu nazi.

Pannu izklāj ar cepamo papīru un liek uz tās bietes.

Kaltē cepeskrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 grādiem, 20 minūtes.

Apslaka ar olīveļļu, pievieno sāli un piparus.

Veselīgu kraukšķēšanu!

Pievienot komentāru