Citrona sula, tējas, medus. Desmit dienu plāns organisma attīrīšanai

Foto – Pixabay

Organismu, tāpat kā mājokli, laiku pa laikam vajag iztīrīt. Jāatzīst, ka par savu mitekli mēs rūpējamies daudz vairāk nekā paši par sevi, un iztīrīt organismu prātā ienāk tikai retajam, kaut gan to var izdarīt ar vienkāršām metodēm.

* No rīta tukšā dūšā pusstundu pirms brokastīm izdzer glāzi negāzēta minerālūdens, kam pievienota no citrona daiviņas izspiesta sula.

Vakarā glāzi minerālūdens sasilda aptuveni līdz 40 grādiem (nekādā gadījumā nevāra), pieber desertkaroti asinszāļu un stundu nostādina.

Par ļaunu nenāks arī pievienota karote medus, protams, ja pret šo produktu nav alerģijas. Šķidrums jāizdzer maziem malkiem stundu pirms vakariņām. Attīrīšanās kurss – 10 dienas.

* Reizi divās nedēļās var veikt aknu un žultspūšļa attīrīšanu. Divus litrus negāzēta minerālūdens ielej traukā un pievieno divu citronu sulu.

Dzer pa glāzei lieliem malkiem 2–3 reizes dienā, pēc tam apguļas uz labajiem sāniem un labo kāju pievelk sev tā, lai gurns pieskartos vēderam. Šādā pozā, mierīgi elpojot, jāpaguļ 10–15 minūtes.

Procedūru starplaikos var dzert to pašu minerālūdeni, bet ēst šajā dienā nav vēlams.

* Aknu attīrīšanai var izmantot medu. Labā paribe, kas ir aknu vieta, jāapziež ar medu un pēc tam ar viegliem uzsitieniem jāmasē.

Kolīdz plauksta viegli pielīp apziestajam vēderam, tā strauji jāatrauj. Jāņem vērā, ka var parādīties sāpju sajūtas, taču tās nav bīstamas un veselības dēļ ir paciešamas. Pēc dažām minūtēm medus kļūs bālāks, pelēkāks… Tas nozīmē, ka izdalās sārņi.

Tieši tāpat var attīrīt arī mugurkaulu. Tikai tad kāds jāpalūdz talkā – lai apziestu un papliķētu. Metode ir lieliska.

* Visbeidzot – tonizējoša eliksīra recepte. Glāzei nedaudz uzsildīta minerālūdens pievieno tējkaroti medus, pāris pilienu ābolu etiķa, tējkaroti fenheļa un asinszāļu.

Pievienot komentāru