Covid-19: Latvijā miruši vēl divi inficēti cilvēki; infekcija apstiprināta vēl 21 cilvēkam


Iepriekšējā diennaktī veikti 418 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, infekcija apstiprināta 21 cilvēkam. Latvijā kopā veikti 28214 izmeklējumi, infekcija apstiprināta 651 personai, informē Slimību profilakses un kontroles centrs, apstiprinot, ka saņemta informācija par vēl diviem iespējami no šīs slimības mirušiem cilvēkiem.

43 pacienti stacionēti, tai skaitā 41 ar vidēju slimības gaitu, 2 ar smagu slimības gaitu, informē Nacionālais veselības dienests.

Slimību profilakses un kontroles centrs šodien saņēmis divus ziņojumus par mirušiem pacientiem, kas bija inficējušies ar Covid-19.
Viens pacients (vecuma grupā 80-85) tika stacionēts Rīgas Austrumu Klīniskās universitātes slimnīcā vakar, smagā stāvoklī ar pneimoniju, tika veikts COVID-19 tests, kas bija pozitīvs. Pacientam, bija vairākas blakussaslimšanas.

Otrs pacients (vecuma grupā 85-90) miris Vidzemes slimnīcā, kur bija stacionēts pirms mēneša, bija vairākas hroniskas slimības. Pacientam, testējot slimnīcas personālu un nodaļas pacientus, tika noteikts Covid-19 pozitīvs.

Kopumā Latvijā līdz šim miruši pieci pacienti, kas bija inficējušies ar COVID-19 infekciju, par vēl diviem pacientiem, kuri miruši ārpus stacionāra, SPKC gaida pataloganatoma slēdzienu, lai noteiktu nāves cēloni.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS

Arhibīskaps Vanags: Šī situācija cilvēku izaugsmei nāks par labu

“Esam veseli, bet jūkam prātā!” Ulbrokas nama iedzīvotājiem grūti pārciest karantīnu

VIDEO: Latvija Covid-19 analīžu rezultāti jāgaida pat piecas dienas

Pievienot komentāru