Dažas nedēļas pirms sirdslēkmes ķermenis parasti brīdina par tās tuvošanos! Neignorē šīs pazīmes.

4. Gripas vai saaukstēšanās simptomi

Pietiekami savādi, bet lielākā daļa pacientu, kas piedzīvojuši sirdslēkmi, atzīst, ka viņi jutuši gripas vai saaukstēšanās simptomus pirms uzbrukuma.

5. Auksti sviedri

Sīki, lipīgi un auksti sviedri – biežs sirdslēkmes simptoms. Tas nozīmē, ka jūsu sirds nesaņem pietiekami daudz asiņu, kas bagātas ar skābekli. Jūsu smadzenes arī sāk ciest no skābekļa trūkuma un asinsrites traucējumiem, kā rezultātā jūsu apziņa šķiet apjukusi un neskaidra, bet uz pieres parādās auksti sviedri.

6. Garastāvokļa svārstības

Bezcēloņa baiļu sajūta, kas neapstājas- pazīme skābekļa trūkumam. Ja jūsu garastāvoklis bieži mainās no miera un laimes līdz panikas uzplūdiem bez redzama iemesla, iespējams, Jūsu organisms brīdina par gaidāmo sirdslēkmi.

Protams, skatīti individuāli, šie simptomi nenozīmē, ka jums būs sirdslēkme. Taču ar to palīdzību jūsu ķermenis sūta jums avārijas signālus un lūdz jūsu palīdzību. Atcerieties, ka jebkuri simptomi – brīdinājumi, kuros jāieklausās un jāatrod slimības cēloni, nevis tikai jāatbrīvojas no nepatīkamām sajūtām, izmantojot pretsāpju līdzekļus. Ieklausieties ķermeņa signālos un esiet veseli.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru