Dienas horoskops 01.09.2017.

Auns

Ugunīgais Auns šodien var justies konfliktā ar kādu radošu projektu. Iespējams, ka neesi saticis savus kolēģus aci pret aci, strādājot pie kāda projekta. Ja tas ir kaut kas tuvu tavai sirdij, nostājieties ar kājām uz zemes. Šī varētu būt lieliska iespēja vadīt lietas pareizajā virzienā.

Vērsis

Maigie un stabilie Vērši, mājas šodien ir jūsu īstā vieta. Ar Venēru 4. mājā, jūs sajūtat visu mīlestību, kāda jums patiešām ir. Šovakar ir lielisks vakars svinībām ar mājās gatavotu maltīti. Vēl labāk – aizej uz randiņu divatā. Tu nebūsi vīlies!

Dvīņi

Apķērīgie Dvīņi šodien saņems enerģijas lādiņu no savas mājas dzīves. Ar tavu mājas planētu Merkūru 4. mājā, tagad ir lielisks laiks, lai sāktu projektu, par kuru jūs jau sen domājāt. Tev ir pietiekoši daudz tev raksturīgas enerģijas, lai tu liktu visam darboties pa savam prātam. Arī sadarbība ar ģimeni un mīļajiem noritēs gludi.

Vēzis

Emocionālie vēži var izjust sevī pretrunīgas sajūtas par kaut ko, kas viņiem ir ļoti svarīgs. Spriegums varētu būt liels, ja kāds tuvinieks mēģinās tevi pārliecināt par “tā ir pareizāk”. Tu pats zini, kā ir labāk tev pašam, tāpēc esi taisnīgs pret sevi. Maigi, bet stingri izskaidro savu viedokli. Tu būsi laimīgs, ka tu to spēji.

Lauva

Uzmanību mīlošais Lauva var atrasties savā iecienītākajā vietā – uzmanības centrā! Venera ir jūsu pirmajā “Paša mājā”, tāpēc jūs esat vairāk magnētisks nekā jebkad agrāk! Nebrīnieties, ja slepenais pielūdzējs šodien dod par sevi ziņu. Viņi vienkārši nespēj atturēties!

Jaunava

Nevienam rutīna nepatīk vairāk kā Jaunavai. Bet šodien var būt ideāla diena, lai visu mazliet sakustinātu! Izmaiņas mīlošais Merkurs ir jūsu pirmajā mājā. Tagad ir ideāls laiks, lai izkļūtu no tās rutīnas, kuru esat sev izveidojis. Jūs būsiet pateicīgi par atjaunoto enerģiju!

Svari

Svari, jūs vienmēr esat pazīstami ar problēmas apskatīšanu no divām pusēm. Bet pēdējā laikā jūs, iespējams, esat nonācis abās pretējās strīda pusēs jūsu draugu grupā. Esiet atbalstošs, bet nedomājiet, ka jums ir jāatrisina pasaules problēmas. Jūsu klātbūtne ir daudz vērtīgāka nekā risinājuma atrašana.

Skorpions

Skorpioni, pēdējā laikā kaut kas jūsu darbā jūs patiešām kaitina. Varbūt jūs neesat ieguvis paaugstinājumu, kuru jūs uzskatījāt, ka esat pelnījis, vai arī esat saņēmis kādu nepamatotu kritiku. Turies; konfliktu vadītais Marss drīz pārcelsies no jūsu 19. Karjeras mājas. Drīz jūs saņemsiet atzinību, kuru esat pelnījis.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru