Dienas horoskops 01.09.2017.

Strēlnieks

Strēlnieki ir pazīstami ar savu izpētes raksturu. Šodien ir lieliska diena, lai apsvērtu nākamo soli savā karjerā vai personīgajā dzīvē. Izklaidējošā Venēra atrodas jūsu 9. Mentālās izpētes namā, tāpēc ļaujieties sapņiem. Iespējas ir bezgalīgas, un jūs drīz atradīsit daudz izdevīgāku pozīciju vai attiecības.

Mežāzis

Praktiskie Mežāži var sākt pārdomāt svarīgu nesen pieņemto lēmumu. Jūs parasti nemaināt savas domas, ja reiz lēmums ir pieņemts. Mēģiniet kliedēt šīs satraucošās sajūtas un uzticēties savai iekšējai balsij. Nākamajās dienās jums būs jūtama lielāka pārliecība.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, jūs jūtaties vairāk saistīts ar savu partneri nekā jebkad agrāk! Venēra ir jūsu 7. Laulību un partnerattiecību namā, un jūs noteikti izmantojat ieguvumus no šīs kosmiskās spēles. Tagad ir ideāls laiks, lai izstrādātu ilgtermiņa plānus šajā jomā. Un, ja jūs pašlaik neesat attiecībās, izmantojiet šo enerģiju un uzaiciniet izredzēto uz randiņu!

Zivis

Zivis, vai jūs zināt, ka veselības problēma, ko jūs esat ignorējis, sāk svilt? Jūs nevarēsiet to ignorēt daudz ilgāk. Šodien ir lieliska diena, kad ieplānot ārsta vizīti un visu sakārtot. Jums būs prieks, ka jūs esat to izdarījis – un jūs patīkami pārsteigs svars, kas nokritīs no pleciem.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru