Dienas horoskops 03.10.2017.

Auns

Šodien būsi ātri sadusmojams, tāpēc visiem citiem vajadzētu turēties pa gabalu! Neļaujiet savam noskaņojumam sagraut visu labo, ko esat paveicis. Tuvākajā nākotnē var nākties doties ceļojumā, tāpēc turi savus koferus gatavībā. Sarīkojiet sarunu ar svešinieku neierastā vietā.

Vērsis 

Skulptoru galaktika šovakar ir augstu debesīs. Izmantojiet tās klātbūtni kā iedvesmu, lai kaut ko izveidotu. Gleznojiet, rakstiet dzeju, izveidojiet kaut ko ar savām rokām. Nebaidieties izmantot jaunu talantu gan savā karjerā, gan jūsu attiecībās. Labas lietas notiks, ja sāksiet veidot no pamatiem.

Dvīņi

Laimīgs negadījums padarīs jūsu dienu gaišāku. Izmantojiet iespējas, kas rodas negaidītās vietās. Izjūti kaislību, ko tik ilgi bijāt atlicis malā. Tavu enerģiju šodien vislabāk pastiprinās zilā krāsa.

Vēzis

Šodien uzmanies no kārdinājumiem. Pastāv liela iespējamība, ka vari pieļaut kļūdas. Cīnies ar vēlmi pieņemt lēmumus, kas nav gluži tavās interesēs. Atveriet savu sirdi jaunai lielai idejai.

Lauva 

Laba diena, lai sāktu jaunu rutīnu. Veidojiet pamatu jaunam, pozitīvam ieradumam vai pārtrauciet jau esošo ar kādu jaunu, vērtīgu nodarbi. Ēd pareizi, kārtīgi vingro un izlasi kaut ko izglītojošu. Satiecies ar Vērsi, kurš varētu gūt labumu no dažām jūsu zināšanām.

Jaunava 

Jaunava, šodien izmantojiet iespēju īstenot savu pazemību. Nevienam nepatīk lielībnieki. Jūsu sasniegumi spīdēs paši par sevi. Paliec nelokāms centienos pieņemt pareizos lēmumus, pat ja tie nav vieglākie lēmumi. Jums ir laba sirds, un cilvēki to zina un novērtē.

Svari

Pacel savas attiecības līdz nākamajam līmenim. Padziļiniet savus romantiskos un profesionālos savienojumus. Šī ir laba diena, lai kādam īpašam cilvēkam pasniegtu nelielu dāvanu. Šī ir laba diena, lai uzkoptu māju un atbrīvotos no lietām, kas kādu laiku aizstāvējušās. Šodien nekārdiniet Vēzi. Viņi ir ievērojuši un noguruši no jūsu šarmēšanas.

Skorpions

Tavs progress šodien palēnināsies. Neuztraucieties. Izmantojiet iespēju pārvērtēt savu mērķi un soļus, ko jau esat spēris. Joprojām ir daudz darba, kas jādara, bet jau tik daudz ir aiz muguras! Lepojieties, ka esat nokļuvis tik tālu un esat gatavs doties uz priekšu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru