Dienas horoskops 03.10.2017.

Strēlnieks

Jūs esat sevišķi neaizsargāts pret Veneras tuvumu Saulei. Neļaujiet šai dedzīgajai kaislībai pārņemt sevi, bet arī neignorējiet to virzienu, kurā tā grib iet. Karstas lietas ir absolūti jaukas, ja vien mēs veicam nepieciešamos pasākumus, lai izvairītos no apdedzināšanās. Mēģiniet atklāt, kāpēc kāda Jaunava jūsu dzīvē pēdējā laikā aizņem tik daudz jūsu domas.

Mežāzis

Mežāzis ir gatavs un spēj aptvert visu, ko dzīve šodien dod, pat ja tas varētu likties mazliet bīstami. Nesteidziniet lietas ar kādu jaunu īpašu cilvēku. Jūsu jaunais romāns prasīs mazliet laika. Jūsu pacietība tiks atalgota. Atrodiet kādu klusu vietiņu un ļaujieties pārdomām. Šodien ir laba diena, lai valkātu zilu.

Ūdensvīrs

Kāds jūsu tuvinieks ir emocionāls. Piedāvājiet savu atbalstu, bet nevelciet visu viņa smagumu. Strādājiet ar savām rokām un kājām šodien: pārvietojieties un veidojiet. Drīzumā jūs saņemsiet klusu atzinību par savu smago darbu.

Zivis

Zivis, kas veikušas jēgpilnas pozitīvas pārmaiņas savā dzīvesveidā, atradīs rezultātus, kas ir viņu pūļu vērti. Meklējiet jaunu augsni, kurā augt. Mīlestība un romantika virmo gaisā, bet tikai tad, ja jūs esat tam emocionāli gatavs.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru