Dienas horoskops 04.12.2017.

Auns

Šodien nevajadzētu kļūt pārāk dramatiskam, gūstot nelielu vilšanos mīlestībā. Senas šķiršanās sarūgtinājuma iespaidā neatstājiet visu savu dzīvi bez uzraudzības, ņemot vērā to, ka tagad jūsu dzīve zaudējusi daļu jēgas. Šķiršanās ir tikai mazs moments jūsu aizņemtajā biogrāfijā, un šo brīdi vēlāk atcerēsies ar smaidu. Saaicini draugus un sarīkojiet trokšņainu ballīti (vai atrodiet citu veidu, kā visu aizmirst).

Vērsis

Vērsis varēs izveidot daudzas noderīgu pazīšanos. Šī pirmdiena nesīs jums daudz patīkamu ziņu jūsu mīlas frontē. Visticamāk, šodien jūsu pastāvīgais partneris atgriezīsies no gara biznesa brauciena. Ja jūs esat viens, jums būs iespēja tuvināties pretējā dzimuma kolēģim (kurš jums vienmēr patiešām paticis), strādājot kopā.

Dvīņi

Šodien cīnīsies ar neredzamu pretinieku. Jūs atstāsiet savu komentāru internetā, tūlīt pēc tam šajā sarunā parādīsies persona ar diametrāli pretēju viedokli. Jūs un viņš cīnīsies verbāli viens ar otru, un visi pārējie auditorijas dalībnieki tiks sadalīti divās pretējās nometnēs. Šī cīņa būs tik aizraujoša, ka jūs nespēsiet pievērsties savam galvenajam darbam.

Vēzis

Šodien būsiet neticami noteiks. Jūs metīsieties darbā ar tādu dedzību, ka jau pēcpusdienā jums nebūs nepabeigtu darba uzdevumu. Jūs iegūsiet laiku, lai detalizēti apskatītu jaunu projektu. Jums vakarā būs grūti sarunāties ar savu dvēseles draugu. Viņš / viņa pamanīs, ka jūsu attiecībām ir vajadzīgas pārmaiņas, bet jūs nepiekritīsiet šai nostājai.

Lauva

Šodien iegūsiet milzu popularitāti savā darba sfērā. Jūsu jaunais apģērbs radīs tik lielu iespaidu uz jūsu kolēģiem (īpaši tiem, kas ir pretējā dzimuma). Tomēr, ņemot vērā jūsu izskatu, neaizmirsti apliecināt savu profesionalitāti. Būs ideāli, ja varēsiet pabeigt augstākā līmeņa vadības doto uzdevumu bez jūsu apbrīnojamo kolēģu palīdzības, tādējādi apliecinot savu profesionālo kompetenci.

Jaunava 

Šajā dienā var droši uzsākt jebkuru dialogu, kas paredzēts, lai atrisinātu virkni delikātu jautājumu. Pagaidiet, kamēr jūsu partneris nedaudz atpūšas no smagā darba un uzaicini viņu sākt sarunu. Visi secinājumi, ko jūsu pāris šovakar sasniegs, būs tieši saistīts ar jūsu likteni. Pēc tik sarežģīta dialoga jūsu ģimenes dzīve radikāli mainīsies, un nebūs nekā, ko iepriekš uzskatījāt par neatrisināmu.

Svari

Šī diena būs personīgo triumfu diena. Jūs pabeigsiet ļoti sarežģītu projektu un saņemsiet lielu uzslavu no sava priekšnieka, kurš parasti nav tik labvēlīgs. Vakarā jums būs veiksme jūsu mīlestības sfērā. Persona, kuru jūs vienmēr uzskatījāt par interesantu, piezvanīs tev un atzīsies savās jūtās pret tevi. Jūs dosieties ar viņu kopā randiņā, kas būs jūsu attiecību sākums, kuras apskaudīs visi.

Skorpions

Šodien piedzīvosiet nevajadzīgu steigu. Jūs plānojat ātri pabeigt savu pašreizējo projektu, slepeni sapņojot, ka šī darba rezultātā jūs iegūsiet pāris neplānotas brīvdienas uz uzņēmuma rēķina. Diemžēl situācija attīstīsies tieši pretēji. Kļūda, ko jūs pieļausiet steigā, liks jums palikt darbā, un jums būs jāatsakās no romantiskā randiņa, kas plānots šovakar.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru