Dienas horoskops 04.12.2017.

Strēlnieks 

Jūs riskējat izmantot savu visaugstāko enerģijas potenciālu vairākām bezjēdzīgām darbībām. Nevajag vēlāk vainot sevi, ka profesionālie panākumi ir cietuši jūsu neuzmanības dēļ, neļauj sarunām ar kolēģiem tevi mulsināt un saki “nē” visiem viņu smieklīgajiem palīdzības pieprasījumiem. Koncentrējieties tikai uz to, kas patiešām ir svarīgs jums. Vienīgā lieta, ko varat atļauties dienas laikā, ir lūgt kāda kolēģā padomu.

Mežāzis

Šodien Mežāzis atkal sazināsies ar vienu no saviem radiniekiem. Persona, ar kuru jūs agrāk piedzīvojāt lielu konfliktu, jums piezvanīs un atvainosies. Nevar teikt, ka jūsu attiecības nekavējoties kļūst tikpat siltas kā pirms skandāla, un ilgs mūžīgi. Sākumā jūs būsiet ļoti piesardzīgs, neuzticoties nekam, ko jūsu radinieks saka, kļūstot aizdomīgs, ka viņa vārdos ir kādas lamatas vai āķis.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs atrisinās sarežģītu jautājumu, kas saistīts ar viņu finansēm. Jums būs diskusija ar saviem radiniekiem, un jūs visi izlemsiet, ka līdz Jaunajam gadam jūsu ģimene pāriet uz glābšanas režīmu. Tajā pašā vakarā jūs plānojat plaša mēroga projektu, kas saistīts ar jūsu ģimenes Jaungada svinībām un brīvdienām. Paturot šo interesanto projektu uzmanības lokā, ne tev, ne taviem tuviem radiniekiem nenāksies pārāk daudz ciest no tā, ka jātaupa uz visu.

Zivis

Zivis šajā dienā saņems daudz nepārbaudītas informācijas. Šī informācija apraksta visu, ko darījis jūsu jaunais partneris, pirms kļuva par jūsu otro pusīti. Protams, jūs būsiet pārsteigts par to, cik viņa personīgā dzīve bijusi nepatīkama. Bet jūs neizvēlēsieties veikt nopratināšanu, lai apstiprinātu saņemto informāciju (jūs esat pietiekami saprātīgi, lai izlemtu, ka viss, kas notika ar jūsu partneri pirms jums, uz jums neattiecas).

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru