Dienas horoskops 05.10.2017.

Auns

Venera un Marss var būt kopā, Auns, bet tavs Marss spīd spilgtāk. Šodien pieņem lēmumus, lai savaldītu jūsu nosvērto agresivitāti. Ābols ir kokā, un jūs to aizsniegsiet, ja vien vēlēsieties.

Vērsis 

Pilnmēness paver jūsu mežonīgās personības puses. Izdariet kaut ko, kas pat pārsteigs jūs pašus. Jūsu drosme var iedegt jaunu romantiku vai noteikt posmu turpmākajai karjeras maiņai. Tevī būs pietiekami daudz enerģijas. Izmanto to!

Dvīņi

Dvīņi, meklējiet jaunu izpratni par kaut ko, kas jūs kādu brīdi satricina. Esiet atvērts mainīt savu domāšanas veidu, lai tas atbilstu realitātei. Tas ir īsts ceļš, kā iegūt jūsu sapni. Dzeltenajam šodien ir liela nozīme.

Vēzis

Dažas negaidītas prasības var likt jums šodien mazliet atkāpties atpakaļ, bet pabeidziet to, kas ir jāizdara, un virzieties tālāk Marsa un Veneras ietekmē. Kā jūs pavadāt savu laiku, ir tas, kā jūs pavadāt savu dzīvi.

Lauva 

Gūsiet panākumus, apgūstot jautrību un piedzīvojumus. Izmantojiet iespēju izmēģināt jaunu hobiju vai aktivitāti. Šodien ir laba diena, lai dotos uz kādu jaunu vietu. Auns jūsu dzīvē centīsies aizstāvēt savu spēku. Dodiet viņiem mazliet vietas, bet neesiet pārāk uzstājīgs. Šodien ir brīnišķīga diena, lai uzkostu kaut ko veselīgu.

Jaunava 

Iesāciet šodien kaut ko, kas kļūs kaut kas īpašs rīt. Kaut arī visus pārējos ietekmē Pilnmēness, jūs labāk sējiet sēklas, lai iegūtu turpmākus rezultātus. Labākie mednieki zina, ka viņiem ir jāatstāj kaut kas nākošajam gadam. Nepārcentieties. Atkāpieties, ja kāds šķiet nekontrolējams. Viņi paļausies uz jums, ka atbalstīsiet tos nākotnē.

Svari

Marss un Venera kopā nozīmē lielas lietas. Vai jūs uzņemsieties Marsa ietekmi, vai arī jūs centīsies vairāk vērsties Venerai? Labā ziņa ir tā, ka šodien jūs varat atrast panākumus jebkurā virzienā, ja jūs esat gatavs uzņemties saistības. Neaizmirstiet par iespējām.

Skorpions

Skorpionam šodienas Pilnmēness nozīmē romantiku. Venēra jūsu labā darbojas vairāk kā jebkuram citam. Jums būs romantisks iedvesmas avots jūsu attiecībām. Nopelni mīlestību, ko esi meklējis, būdams godīgs un devīgs, un tas atgriezīsies pie jums desmit kārtīgi. Apgaismojiet sevi ar pozitīvu enerģiju. Lietojiet kaut ko oranžā krāsā, lai pievērstu mazliet vairāk uzmanības.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru