Dienas horoskops 05.10.2017.

Strēlnieks

Necīnies. Šodien jūs varat veidot brīnišķīgu kolekciju, ja jūs vienkārši samazināsiet savas cerības un aizmirsīsiet aizvainojumus. Met pie malas enkurus, kas turējuši jūs uz vietas. Ļaujies skaistumam, kas atrodas apkārt tev, un ir iespēja gan romantiskai, gan profesionālai attīstībai. Meklējiet iespēju veikt svarīgu prezentāciju.

Mežāzis

Kur šodien iesi tu, tur būs kāds, kas atbild par tavu likteni. Jūsu liktenis vēl nav uzrakstīts. Kā jūs izmantojat pozitīvo enerģiju, ko Pilnmēness sūta jūsu ceļā? Tevi sagaida vēl daudz labu lietu, ja nezaudēsi nolikto kursu!

Ūdensvīrs

Šodien ir laba diena, lai uzvilktu kaut ko sarkanu. Izmantojiet to kā goda zīmi, paziņojot, ka esat gatavs jebkam. Neizvairieties no uzmanības, ko jūsu sasniegumi ir viesuši tavā ceļā. Atrodiet veidu, kā piedāvāt palīdzību ienaidniekam. Šodien ir īpaši laba diena, lai izmēģinātu jaunu pārtiku, kuru jūs varat iekļaut pastāvīgi jūsu uzturā.

Zivis

Strādājiet pie saviem lēmumiem, izveidojot par un pret sarakstu. Izmantojot loģiku, jūs atradīsiet pareizo ceļu, lai ņemtu to, kas novedīs pie vēlamā galamērķa. Marss un Venera strādā, lai jūs ietu pareizajā virzienā. Veiciet godīgu novērtējumu par visiem elementiem, kas iekļauti jūsu lēmumā, un jūs nebūsiet vīlies.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru