Dienas horoskops 07.08.2017.

Auns

Tev ir jāstāv uz zemes, nevis jāreaģē uz uguni debesīs. Pat, ja esat uguns zīme, ir nepieciešams būt zinošākiem un atvērtiem intensitātei ap jums. No kā jums ir nepieciešams atbrīvoties? Tas ir ne tikai par jūsu zīmi, bet jūsu gadījumā, jūs rādāt piemēru daudziem ap jums. Šī ir diena, kam būs lielāka jēga visu atlikušo mēnesi. Jums ir lieliska potenciālā enerģija. Ja jūs izvēlaties atbrīvot savu ego, dariet to.

Vērsis

Šodien visu rūpīgi pārdomājiet. Mēness ir pretrunā ar jūsu zodiaka zīmi. Pārbaudiet citus aspektus savā astroloģiskā kartē, lai redzētu, kā tā darbojas ar citām planētu konfigurācijām. Ja izjūtat stresu, tad ziniet, ka to jums nodara Mēness stāvoklis. Ja tiekat pārpildīts visos līmeņos, ir laiks pārbaudīt sevi. No kā ir jāatsakās?

Dvīņi

Esi lepns par sevi. Šī ir jauka enerģija tavai zīmei! Mēness pozīcija lūdz jums koncentrēties uz kolektīvo enerģiju un to, kā tas ietekmē tavu dzīvi individuālā līmenī. Vai tu uzsāc vai ilgojies uzsākt ko jaunu savā dzīvē? Dodieties uz priekšu! Šis ir lielisks laiks pārmaiņām. Oranžā ir jūsu spēka krāsa šajā laikā.

Vēzis

Esiet nelokāms, meklējot patiesību, un sevis izjušana ir svarīga šajā laikā. Kas ir pazudis no iepriekšējā stāsta, ka tagad esat atvērts diskusijām? Kas ir jūsu patiesie draugi un atbalsta tevi? Esiet laipni pret savu sirdi. Jautājiet, ko vēlaties, un ļaujiet sev saņemtu laipnību. To var atnest kaut kas vai kāds no jūsu pagātnes.

Lauva

BOOM! LAUVA! Jums tagad ir tik daudz enerģijas, kas darbojas jūsu labā. Meness vēlas atmest to, kas jums vairs nav nepieciešams. Negatīvām sarunām un tenkām šeit nav vietas! Tas ir liels NĒ! Ja vēlaties atmest negatīvo uzvedību, šis ir tas laiks. Šis ir laiks, lai atjaunotu savas dzīves ritumu. Pārstādiet pulksteni, un laipni gaidiet pozitīvu enerģiju. Daudz emocionālo situāciju var atgadīties šajā laikā, visas vienlaicīgi. Tas ir jūsu gribas pārbaudījums.

Jaunava

Apziņa par gariem ļauj jūsu dvēselei aptvert laika mūžību. Tas ir par bezgalīgām iespējā. Jums jau ir pieejam lielākam labumam vai zināšanām, bet tagad spēsiet realizēt to, kas nekad nav bijis nepieciešams jebkurā statusā. Novērtējiet savu iekšējo spēku. Tagad ir iespēja atbrīvoties no tā, kas vairs neietilpst veselīgā dzīvesveidā. Tas ir par to, kas ir teikts, vai to, kas tika teikts. Runā darbi, dāvanas no sirds, ilgas pēc saskarsmes. Zaļā ir jūsu spēka krāsa šodien.

Svari

Šī ir diena, kas savieno jūs ar kosmosa lielo laiku! Jūsu prāts ir vai nu pārpildīts ar idejām, vai arī tu raudi stūrītī. Ja uz tevi attiecas otrā daļa, tad esi izturējis pirmo pārbaudi! Mēness vēlas, lai tu atvērtos milzu iespējām. Šodien ir tiešā līnija uz debesīm! Garīgie meklējumi ir laipni gaidīti!

Skorpions

Mēness atrodas sarežģītā izvietojumā jūsu zīmei, bet tu to izturēsi! Kolektīvā vērojams interesants pagrieziena punkts, un jūs varētu būt iesaistīts iekš kaut kā, kas prasa jūsu prasmes un zināšanas. Jums varētu būt jāiestājas par citiem cilvēkiem, kā arī varat izjust spiedienu uz saviem pleciem. Ja jums ir migrēna, palīdzēs meditācija vai arī brīvdienas varētu būt labākais risinājums jau šodien. Atslābsti!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru