Dienas horoskops 07.08.2017.

Strēlnieks

Aptumsums ir harmoniskā stāvoklī ar jūsu zīmi. Vari saņemt milzu enerģijas plūsmu. Šī ir pankrokam līdzīga diena. Spēsi iziet ārpus savām robežām, un tā ir patiešām plaša teritorija tavā dzīvē! Ja kaut kas šķiet pārāk labi, lai būtu patiesība, tu noteikti pamēģināsi un uzzināsi, kāpēc!

Mežāzis

Šodienai pieej ar humoru. Nav nekas, pilnīgi nekas, kā jūs varētu kontrolēt enerģiju debesīs. Vienkārši novērojiet visu no malas un palieciet tik mierīgs, cik vien iespējams. Jums var nākties novilkt kādu pie zemes, lai neaizlido savos murgu uzplūdumos.

Ūdensvīrs

Šodien tev ir rīcības pilna diena! Jā, aptumsums ļauj aiziet no vecā un pieņemt jaunas izmaiņas tavā dzīvē. Ja tas ir attiecībā uz lielāko sirds lēmumu, kas notiek tavā dzīvē, pieņem izaicinājumu. Kad jūs veicat skaidru lēmumu, jūs esat pateicis Visumam, ka esat gatavs labāko no labākajiem ielaist savā dzīvē! Ienirstiet nākotnē! Tumši violets ir jūsu spēka krāsa!

Zivis

Ir daudz enerģijas, kas peld ap jums šodien. Vienkārši ļaujiet okeānam vadīt jūsu ceļu. Ja jūs varat burtiskā nozīmē, pavadiet laiku sev drošā vietā! Šajā laikā ir svarīga personīgā realizācija. Ja citi mēģina iekļūt tavā enerģijas telpā, saglabā tos rokas stiepiena attālumā. Pieredze un iedvesmas gūšana! Tonna radošās enerģijas ieplūst tavā dzīvē! Dzeltenā ir jūsu spēka krāsa!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru