Dienas horoskops 08.12.2017.

Auns

Ieteicams pārskatīt savu ēšanas plānu. Padomājiet par to, vai uzturs ir pietiekams un vai tas nodrošina visas nepieciešamās sastāvdaļas? Ņem vērā, ka aukstajā sezonā jūsu ķermenim ir vajadzīga papildu “degviela” normālai siltuma apmaiņai. Tas nozīmē tikai vienu: ja vēlies sēsties uz diētas, dariet visu, lai jūsu uzturs katru dienu būtu pilnvērtīgs.

Vērsis

Šodien apjautīsi, ka apkārtējā realitāte ir diezgan neskaidra. Jūs lidināsieties mākoņos, kas neļaus jums strādāt produktīvi. Ja jums ir jāveic komplekss projekts vai laikietilpīgi uzdevumi, lūdzu, piezemējieties! Ziemassvētku vai Jaungada svinību priekšvakarā jums acīmredzami nav nepieciešama liela kļūda darbā. Šodien jums arī ir jātiek galā ar personiskām lietām ar lielu atbildību.

Dvīņi

Rūpīgi jāizvairās no jebkādiem finanšu piedzīvojumiem. Pastāv risks, ka šādu piedzīvojumu dēļ jūs zaudēsiet savu kapitālu un bankrotēsiet tieši Jaunā gada priekšvakarā. Tas nenotiks, ja jūs skeptiski vērtēsiet visus saņemtos priekšlikumus. Jums vajadzētu izturēties pret jūsu radinieku ierosinātajiem projektiem ar zināmu skepticismu. Dariet visu iespējamo, lai pārliecinātu viņus nespert šo absurdo soli.

Vēzis

Vēzis nedrīkst apspriest finansiālus jautājumus ar saviem tuvākajiem radiniekiem. Mājās izveidotais miers tiks sagrauts ar šāda veida diskusijām. Šī diena ir veltīta nesenajiem konfliktiem. Lai tiktu ar tiem galā, organizē svētku vakariņas ar visu savu radinieku piedalīšanos (svētku atmosfēra veiks savu darbu, un visi jūsu radinieki aizmirsīs par nesenajiem konfliktiem).

Lauva 

Lauvas risinās ar darbu saistītas problēmas. Svarīgs dokuments varētu pazust vai var rasties cita veida negadījums. Tas īslaicīgi atņems jums morālo līdzsvaru, bet jūs ātri atgūsieties no nepatīkama šoka. Rezultātā problēma tiks pilnībā novērsta. Un to atrisinās daži no jūsu kolēģiem, pret kuriem jūs esat ne pārāk labi noskaņots.

Jaunava 

Jaunava šo dienu pavadīs nevajadzīgu ilūziju dēļ. Lai gan jūs mēģināt pārliecināt sevi par to, ka viss ir labs, jūsu patiesajiem triumfiem piešķirtais laiks būs neatgriezeniski zaudēts. Ķer mirkli, domā mazāk un rīkojies vairāk. Ja jūs piedāvājat savu kandidatūru grūtam un ļoti daudzsološam projektam, pastāv visas iespējas, ka jūs sagaidīsiet 2018. gadu jaunā amatā un ar lielāku algu.

Svari

Svari brīvprātīgi kļūs par marioneti. Persona, kuru jūs satiksiet tūlīt pēc darba, pakļaus jūs tik ļoti, ka jūs nevarēsiet pretoties viņa šarmam. Šī iemesla dēļ jūs piekritīsiet palīdzēt viņam novērst viņa personīgās problēmas, un šīs problēmas izrādīsies diezgan sarežģītas. Kad jūs pabeigsiet visu risināt, šis cilvēks pazudīs nezināmā virzienā, izraisot vilšanos.

Skorpions

Skorpioni būs gatavi apmierināt savas impulsīvās vēlmes. Tas nenovedīs tevi ne pie kā briesmīga, bet jums tomēr vajadzētu atcerēties, ka katrai rīcībai ir vairākas nepatīkamas sekas. Piemēram, ja jūs ļaujat sev ēst desertu ar augstu kaloriju daudzumu, jums vajadzētu būt gatavam, ka rīt no rīta svari rādīs jums netīkamus skaitļus. Ja jūs atļausiet sev ļoti nenozīmīgu flirtu, kamēr esat attiecībās, kāds noteikti par to informēs jūsu partneri.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru