Dienas horoskops 08.12.2017.

Strēlnieks 

Strēlnieki nebūs komandas spēlētāji. Jūs patiešām vēlaties atrisināt visus biznesa jautājumus, lai pilnībā izmantotu uzvaras priekšrocības. Uzvara burtiski būs divu soļu attālumā no jums, bet tagad jūs nevarat pilnīgi izbaudīt tās saldo garšu. Darbā būs kādi sarežģījumi, ar kuriem nevarēsiet tikt galā bez jūsu kolēģu atbalsta. Jums ir jāizlemj, kā rīkoties šajā situācijā.

Mežāzis

Šajā dienā būs jāaizmirst par komfortu. Jūs aizstāsiet kādu no saviem kolēģiem, un, strādājot pie viņa datora jums uzbruks panikas lēkme. Tikai izmantojot neticamu piepūli jūs iegūsiet mieru un varēsiet pilnvērtīgi ķerties pie jums uzticētā projekta. Tas liks jums ļoti nogurt, tāpēc vēlēsieties pavadīt vakaru ļoti pasīvā veidā (visticamāk, neizkāpjot no dīvāna).

Ūdensvīrs

Meklēsiet partnerus, kuri var palīdzēt īstenot vērienīgus projektus. Pastāv liela iespēja, ka jūs varēsiet atrast vajadzīgos talantus, ja ievērojami paplašināsiet meklēšanas zonu. Pat “visu zinošais kaimiņš” var kļūt par jūsu sabiedroto, ja palūgsiet pareizā veidā. Tas ir tikai piemērs, kas paredzēts, lai parādītu, ka gandrīz ikviens, kuram ir kādas zināšanas, iegūst panākumus.

Zivis

Zivis zemapziņas līmenī sajutīs lielu risku. Tas nenāks no apkārtējiem cilvēkiem, bet no situācijām, kas rodas jūsu darba vietā. Jūs domājat, ka jūsu mazais konflikts ar augstāko vadību izraisīs jūsu atlaišanu. Tas nenotiks, kas nozīmē, ka jūsu intuīcija jūs joprojām maldinās. Jūs turpināsiet strādāt normāli, un drīz visi aizmirsīs par šo nepatīkamo incidentu.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru