Dienas horoskops 09.11.2017.

Auns

Šodien vari sastapties ar pārsteigumiem un satraukumiem, var būt romantika vai jauns radošs projekts. Nebrīnieties, ja enerģija izplūst diezgan ātri, it īpaši tāpēc, ka jums ir tendence labāk uzsākt lietas nekā tās pabeigt. Lai to uzturētu, uzmanība jāpievērš būšanai patiesam pret sevi, darbam kolektīva labā, kā arī jūsu radošajai pašizpausmei.

Vērsis

Šodien vari baudīt mājas radītās ērtības, sajūtu, ka esi apmierināts un drošībā. Ja kaut kas šķiet nepareizi, vērsieties pie tuviniekiem un stipriniet savas saites, ievērojot citu vajadzības. Šī ir laba diena, kad izmantot enerģiju, veidojot ģimenes saites un izveidojot skaistu māju, kas var būt jūsu patvērums.

Dvīņi

Šķiet, ka šodien jutīsies iedvesmots, un vēlēsies būt atzīts par saviem sasniegumiem, kā arī par jūsu sadarbību un kopīgo darbu. Jūsu saziņas spējas ir īpaši labas, un jūs varat viegli apgūt un saistīt idejas. Jūs domājat radoši un dalieties savās idejās. Apzinies savas emocijas, ja vēlaties saprast dziļāk.

Vēzis

Jūs, iespējams, domājat par savu darbu un vērtībām, kas jūs uztur. Kaut arī materiālā drošība jums var būt svarīga, jums arī jāspēj strādāt radoši, rūpēties par citiem un veicināt citus, kā arī izmantot savu iztēli. Radošums un iztēle ir resursi, kas ir tikpat svarīgi kā materiālie resursi.

Lauva 

Šodien būsi radošuma augstumos. Tevi vai traku padarīs kāda ideja vai projekts, vēlme tai izurbties cauri. Izmantojiet liekāko daļu savas enerģijas, bet nelieciet citiem pabeigt darbu tavā vietā. Izmantojiet savu harizmu, lai viņi darbotos līdz ar jums un iedrošinātu citus izmantot viņu radošās dāvanas.

Jaunava 

Šodien jūs, iespējams, strādāsiet kaut kur fonā, radot ko atšķirīgu, bet negaidot atzinību par to. Daudzējādā ziņā tā ir jūsu komforta zona, lai gan ir labi reizi pa reizei sev paspīdēt. Šodien jūs varat izteikt sevi īpaši skaidri un vari runāt to vietā, kuru balsis ne vienmēr tiek uzklausītas.

Svari

Šodien, iespējams, ir sabiedriska diena, kurā daudz laika pavadīsi ar draugiem. Citi var pieprasīt savu laiku uzmanības centrā, un tas var likt jums justies neērti. Ja tā, pajautā sev, kāpēc. Iespējams, ka jūs arī vēlēties zināmu atzinību par jūsu centieniem, taču jūtat, ka ir savtīgi pieprasīt šādu atzīšanu.

Skorpions

Šodien jūs, visticamāk, pievērsīsities savām karjeras ambīcijām, un jums būs daudz enerģijas, lai virzītos uz priekšu. Iespējams, būs iespējas paplašināt savu lomu vai popularizēt savu darbu, un šodien ir diena, lai šīs iespējas vislabāk izmantotu. Ja jūs parasti esat diezgan noslēgta persona, ļaujiet šodien sev spīdēt.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru