Dienas horoskops 09.11.2017.

Strēlnieks

Šodien vari ļauties ceļojumam, izplest savus spārnus un izpētīt kaut ko jaunu. Pat ja tas kaut kas nav pārāk tālu no mājām, tā joprojām ir jauna perspektīva un iespēja paplašināt jūsu redzesloku. Ja jūs šodien mācāties, jūs varat nonākt konfliktā ar saviem skolotājiem, ideālā gadījumā radot iespēju mācīties visiem iesaistītajiem.

Mežāzis

Šodien ir laba diena, lai pievērstu uzmanību savas dzīves pamatiem, materiālajai un emocionālajai drošībai, kas palīdzēs justies pilnīgi un spēcīgi. Jūs varat atrast spožu gaismu tumšās vietās, dodot sev iespēju uzzināt kaut ko jaunu par sevi un saviem tuvākajiem. Šis pārveidošanās process varētu būt bijis jums aktuāls jau kādu laiku.

Ūdensvīrs

Šodien var rasties sajūta, ka jūsu ciešajās attiecībās ir konflikts starp nepieciešamību atrast līdzsvaru attiecībās un jūsu vajadzību būt uzticamam sev. Pastāstiet savam partnerim, kā jūtaties un izskaidrojiet, ka jūsu nepieciešamība pēc brīvības viņiem nav drauds, jo viņi par to var justies nedroši. Attiecībās ir nepieciešams kompromiss, bet ideālā gadījumā tas nav atkarīgs no individuālajām vajadzībām.

Zivis

Šodien jūs varat justies izsists no līdzsvara, jo kaut kas nav pilnīgi pareizi. Pārbaudiet savu veselību, prātu, ķermeni un garu, jo visi trīs ir vienlīdz svarīgi jūsu labklājībai. Šī ir laba diena iekšējai darbībai un pagātnes brūču dziedēšanai, ļaujot atbrīvoties no vecā un radīt vietu kaut kam jaunam.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru