Dienas horoskops 11.09.2017.

Auns

Jums šodien šķitīs, kaut ko zināt “ar iekšām”. Sekojiet iekšējai kņudoņai; jūsu intuīcija varētu mēģināt jums kaut ko pateikt. Šī sajūta var dot jums tik ļoti nepieciešamo ieskatu situācijā, kuru jūs pēdējā laikā nomāc. Ja jūs sekosiet saviem instinktiem, būsiet labāk sagatavotos.

Vērsis

Šodien jutīsieties sentimentāls dzīves pārmaiņu dēļ. Šīs pārmaiņas varētu būt saistītas ar jūs vai jūsu tuvinieku dzīvesvietas maiņu. Nepārdzīvo; pārmaiņas ir daļa no dzīves, un jo vairāk jūs esat tām atvērti, jo vienmērīgāka šī pāreja būs. Īstas attiecības nekad neizjuks, un ir vairāki miljoni iespēju stiprināt attiecības, kas ne vienmēr ietver tuvumu.

Dvīņi

Šodien labi izpratīsi savas emocijas. Mēness ir jūsu pirmajā Paša mājā, kas ļauj jums iedziļināties savās patiesajās vēlmēs un kaislībās. Tā būs lieliska sajūta, kas var sniegt skaidrību par lēmumu, kas ir jūsu redzeslokā. Uzticieties savai sirdij, un tā neliks tev vilties.

Vēzis

Tev var rasties nevajadzīgi negatīvs skatījums uz kādu problēmu. Visu laiku esi koncentrējies uz nepareiziem apstākļu aspektiem, un pilnībā ignorējis pozitīvos rezultātus, kas varētu notikt. Atcerieties, ka mūsu domas spēj materializēties; tādēļ pagriez tās pareizajā virzienā un domājat pozitīvi!

Lauva

Šodien jutīsies ļoti dāsns pret saviem draugiem. Šis ir lielisks laiks, lai jūs varētu izrādīt savu pateicību vai atlīdzināt par kaut ko labu, ko kāds nesen izdarīja jums. Tas palīdzēs nostiprināt jūsu esošās attiecības un ļaut tuvumā esošajiem cilvēkiem zināt, cik daudz jūs patiesi rūpējaties par viņiem. Dalīšanās šodien ir atslēgas vārds, tāpēc parādiet savu mīlestību!

Jaunava 

Tev darbā ir noteikta problēma, kuru nevar atrisināt praktiskā manierē. Jūs esat mēģinājis un mēģinājis strādāt dažādos virzienos, taču to vienkārši nevar atrisināt. Tā vietā mēģiniet to izprast no emocionālā viedokļa un patiešām mēģiniet izprast, no kurienes citi cilvēki nāk. Jūs atklāsiet, ka situācija ir viegli atrisināma ar mazas izpratnes palīdzību.

Svari

Pēdējā laikā tev ir bijušas dažas problēmas uztvert noteiktu koncepciju. Neatkarīgi no tā, vai šī koncepcija ir darbā, vai arī tas ir kaut kas, ko jūs mēģinājāt izdomāt mājās, jūs esat vienkārši satraukts un nezināt, kā rīkoties. Mēness ir pārcēlies uz jūsu 9. Mentālās izpētes namu, kas intuitīvi palīdz atvērt savu prātu. Jūsu prasītās atbildes drīz nāks pie jums!

Skorpions

Ir pienācis laiks veikt dažas izmaiņas jūsu dzīvē. Kaut kas jūsu pašreizējos apstākļos vairs nedarbojas, un ir pienācis laiks atkārtoti izgudrot sevi. Šī ir lieliska diena, lai izpētītu dažus vienkāršus risinājumus, kas kopumā varētu palīdzēt padarīt jūsu dzīvi pozitīvāku. Paredzi nākotni un tas viss būs tavs!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru